0

Препарати и инсектицидни лампи срещу комари

Комарите са едни от най-неприятни насекоми. Те са кръвосмучещ вид, като всяко тяхно ухапване причинява неприятно усещане, зачервяване, оток и сърбеж. Най-сериозният проблем от присъствието на комари възниква, когато те са преносители на различен вид зарази и вирусни инфекции. Един от най-опасните и често срещани видове е маларийният комар, който може да причини сериозни проблеми с трайни последствия за здравето. Предлагаме ви богат набор от препарати и инсектицидни лампи срещу тях.

 
Вижте още за вредата от комарите

Комарите могат да провалят напълно лятната ви почивка или пикника сред природата. За тях всяко незащитено място, където обитават топлокръвни (хора и животни) е пространство, в което могат да се заселят и да създават ежедневни проблеми. Комарите предпочитат да ловуват нощем, а това означава да нарушат трайно съня на хората в засегнатия район.

Не позволявайте на комарите да застрашават вашето здраве и да провалят вашата приятна почивка сред природата. Бран Инсект ви дава възможност да се справите успешно с нашествието на комари, като ви предлага едни от най-добрите съвременни средства за унищожаване и защита от комари: препарати (отрови на течна основа), инсектицидни лампи и други продукти.

Предвид това, че комарите снасят своите яйца на открито в тревни площи и около открити водоеми, тяхното унищожаване и прогонване може да се окаже сериозно предизвикателство за хората, които не разполагат с професионални средства и екипировка. Ние от Бран Инсект извършваме професионални обработки срещу комари в открити и закрити помещения, с което можем да ви осигурим максимална защита от този неприятел, но за по-дълготраен ефект заедно с пръскането е добре да постави и инсектицидна лапа срещу комари и други летящи насекоми, която да контролира популациите им през пролетта, лятото и есента.

Препаратите срещу комари, които ще откриете в нашия магазин са от най-висок клас, отговаряйки на съвременните изисквания за качество и безопасност. Този вид инсектициди не се предлага свободно в търговската мрежа, тъй като се отпускат при специален режим и са под контрола на Министерство на здравеопазването.

Качествени препарати срещу комари и инсектицидни лампи можете да закупите от нас, защото сме лицензирана ДДД фирма, притежаваща право да ги продава и прилага. Наш основен приоритет е да предлагаме единствено инсектициди, които не отделят токсични изпарения и неприятна миризма, така че да могат да се използват без риск за хора, не целеви животни и околната среда.

При нас ще намерите висок клас професионални препарати (под формата на гранули или таблетки) за унищожение на комари във всички фази от тяхното развитие (за борба с възрастните индивиди, а също и за унищожаване на ларвите им) във водоеми или , като за целта е необходимо да разполагате с подходящи пръскачки и задължително да използвате защитно облекло и маски. Опръскването срещу комари на открито може да създаде риск от вдишване и поглъщане на разтворите, както и от попадане в очите или върху кожата. Ние съветваме никога да не пренебрегвате инструкциите за безопасност, когато се заемате сами с третирането срещу комари.

Важно: за пълен ударен ефект върху популациите от комари е добре да се приложат едновременно препарати и инсектицидни лампи срещу тях. Тази комбинация ви гарантира по дълготрайно спокойствие.

За ползване върху тялото ви предлагаме уникален био спрей с репелент, който отблъсква комарите от вас без да токсикира тялото ви, тъй като състава му е напълно натурален. Репелентите срещу комари не са опасни за човешкото здраве и могат да се използват дори в помещения, в които пребивават малки деца, болни хора и бременни жени.

Бран Инсект не носи отговорност при незадоволителни резултати след обработка срещу комари, в случаите когато фирмата не е извършила третирането лично. Заемайки се сами с борбата срещу комари, вие носите пълната отговорност за качеството на резултатите. Съхранявайте и използвайте препаратите по начина указан на опаковките и следвайте стриктно мерките за безопасност по време на работа. Дръжте инсектицидите далеч от достъпа на деца и домашни животни.