ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати и инсектицидни лампи срещу комари

Комарите са едни от най-неприятни насекоми. Те са кръвосмучещ вид, като всяко тяхно ухапване причинява неприятно усещане, зачервяване, оток и сърбеж. Най-сериозният проблем от присъствието на комари възниква, когато те са преносители на различен вид зарази и вирусни инфекции. Един от най-опасните и често срещани видове е маларийният комар, който може да причини сериозни проблеми с трайни последствия за здравето. Предлагаме ви богат набор от препарати и инсектицидни лампи срещу тях.

 
Вижте още за вредата от комарите
Инсектицидна лампа - унищожава комари, мухи и др. насекоми PLUS ZAP 16 - Бран Инсект

Инсектицидна лампа - унищожава комари, мухи и др. насекоми PLUS ZAP 16

154.00 лв.
Не е наличен
Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми - Бран Инсект

Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми

172.90 лв.
Не е наличен
Инсектицидна лампа Light Spider IP65 Inox за HACCP (ХАСЕП) - Бран Инсект

Инсектицидна лампа Light Spider IP65 Inox за HACCP (ХАСЕП)

410.00 лв.359.00 лв.
Не е наличен
Модел инсектицидна лампа Light Spider 2 - по ХАСЕП стандарт - Бран Инсект

Модел инсектицидна лампа Light Spider 2 - по ХАСЕП стандарт

111.90 лв.
Не е наличен
Силна лампа срещу инсекти - Light Spider за HACCP (ХАСЕП) - Бран Инсект

Силна лампа срещу инсекти - Light Spider за HACCP (ХАСЕП)

254.00 лв.240.00 лв.
Не е наличен
Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари - Бран Инсект

Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари

85.00 лв.
Не е наличен
Димилин 48 СК – качествен инсектицид срещу кестенов молец и други летящи насекоми - Бран Инсект

Димилин 48 СК – качествен инсектицид срещу кестенов молец и други летящи насекоми

129.00 лв.
Не е наличен
Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки - Бран Инсект

Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки

3.50 лв.
Не е наличен

Още за продуктите за комари

Комарите могат да провалят напълно лятната ви почивка или пикника сред природата. За тях всяко незащитено място, където обитават топлокръвни (хора и животни) е пространство, в което могат да се заселят и да създават ежедневни проблеми. Комарите предпочитат да ловуват нощем, а това означава да нарушат трайно съня на хората в засегнатия район.

Не позволявайте на комарите да застрашават вашето здраве и да провалят вашата приятна почивка сред природата. Бран Инсект ви дава възможност да се справите успешно с нашествието на комари, като ви предлага едни от най-добрите съвременни средства за унищожаване и защита от комари: препарати (отрови на течна основа), инсектицидни лампи и други продукти.

Предвид това, че комарите снасят своите яйца на открито в тревни площи и около открити водоеми, тяхното унищожаване и прогонване може да се окаже сериозно предизвикателство за хората, които не разполагат с професионални средства и екипировка. Ние от Бран Инсект извършваме професионални обработки срещу комари в открити и закрити помещения, с което можем да ви осигурим максимална защита от този неприятел, но за по-дълготраен ефект заедно с пръскането е добре да постави и инсектицидна лапа срещу комари и други летящи насекоми, която да контролира популациите им през пролетта, лятото и есента.

Препаратите срещу комари, които ще откриете в нашия магазин са от най-висок клас, отговаряйки на съвременните изисквания за качество и безопасност. Този вид инсектициди не се предлага свободно в търговската мрежа, тъй като се отпускат при специален режим и са под контрола на Министерство на здравеопазването.

Качествени препарати срещу комари и инсектицидни лампи можете да закупите от нас, защото сме лицензирана ДДД фирма, притежаваща право да ги продава и прилага. Наш основен приоритет е да предлагаме единствено инсектициди, които не отделят токсични изпарения и неприятна миризма, така че да могат да се използват без риск за хора, не целеви животни и околната среда.

При нас ще намерите висок клас професионални препарати (под формата на гранули или таблетки) за унищожение на комари във всички фази от тяхното развитие (за борба с възрастните индивиди, а също и за унищожаване на ларвите им) във водоеми или , като за целта е необходимо да разполагате с подходящи пръскачки и задължително да използвате защитно облекло и маски. Опръскването срещу комари на открито може да създаде риск от вдишване и поглъщане на разтворите, както и от попадане в очите или върху кожата. Ние съветваме никога да не пренебрегвате инструкциите за безопасност, когато се заемате сами с третирането срещу комари.

Важно: за пълен ударен ефект върху популациите от комари е добре да се приложат едновременно препарати и инсектицидни лампи срещу тях. Тази комбинация ви гарантира по дълготрайно спокойствие.

За ползване върху тялото ви предлагаме уникален био спрей с репелент, който отблъсква комарите от вас без да токсикира тялото ви, тъй като състава му е напълно натурален. Репелентите срещу комари не са опасни за човешкото здраве и могат да се използват дори в помещения, в които пребивават малки деца, болни хора и бременни жени.

Бран Инсект не носи отговорност при незадоволителни резултати след обработка срещу комари, в случаите когато фирмата не е извършила третирането лично. Заемайки се сами с борбата срещу комари, вие носите пълната отговорност за качеството на резултатите. Съхранявайте и използвайте препаратите по начина указан на опаковките и следвайте стриктно мерките за безопасност по време на работа. Дръжте инсектицидите далеч от достъпа на деца и домашни животни.