ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати, капани и репеленти за защита от къртици

Къртиците са подземен вредител, способен за кратко време да унищожи вашата цветна или зеленчукова градина, да повреди външното озеленяване и да причини щети върху спортни площадки, стадиони, голф игрища, паркове и всякакви тревни и растителни площи. Ето защо подбрахме за вас само най-качествените и доказали се продукти за борба и унищожаване на къртици. Имаме репеленти - това са неотровни препарати за прогонване на къртици, предлагаме и надежден метален капан, а също и няколко уреда за отблъскване на тези насекомоядни вредители. Продаваме и димки против къртици, които ги отблъскват. Крайният избор зависи от възможностите ви, но е най-добре е да се комбинират поне два продукта срещу тези трудни за борба вредители.

Важно е да се отбележи, че външните уреди за защита от къртици, които е необходимо да се забият в земята и излъчват отблъскващи импулсни вълни, действат най-добре при хоризонтални терени или такива с умерена денивилация. При прекомерна денивилация звукът може да не се разсейва равномерно в най-крайните части от терена.

 
Прочетете как да се справите с къртиците
Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми - Бран Инсект

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

17.20 лв.
Не е наличен
Течен препарат срещу къртици - Бран Инсект

Течен препарат срещу къртици

84.00 лв.
Не е наличен
Репелент против сляпо куче, къртица и видра - Бран Инсект

Репелент против сляпо куче, къртица и видра

34.90 лв.
Не е наличен

Полезно за къртиците

Борбата с къртиците може да бъде напълно ефективна, стига да използвате качествени препарати (репеленти), капани или други ефикасни мерки и продукти. Бран Инсект ви дава възможност да се защитите от къртиците, като ги прогоните далеч от своя двор, градина, земеделско стопанство и изобщо от всяко място, на което тяхното присъствие е нежелано.

За да можете да реагирате адекватно на нашествието на къртици е важно да идентифицирате вредителя на 100%. В случай, че върху конусовидните купчинки пръст забележите миниатюрни отвори, това означава, че в имота ви се е настанило и сляпо куче, срещу което трябва да действате с други средства, тъй като препаратите срещу къртици не са ефективни срещу този вредител.

За борба с къртиците Бран Инсект ви предлагаме ефективни препарати, капани, репеленти, а също и машинки срещу къртици, които са напълно безвредни както за хората, така и за домашните животни, растителни култури и т.н. Някои от мерките за борба с къртиците са напълно хуманни и само ги отблъскват, като не целят тяхното унищожаване - такива са репелентите. Предлагаме и такива методи, чрез които да уловите или убиете къртиците - например, чрез залагане на подземни капани.

Средствата за прогонване на къртиците не са химически препарати, а био продукти, познати още като репеленти. Те са разработени на базата на натурални съставки и есенции, притежаващи миризма, която е изключително неприятна за конкретния вредител. Това свойство на репелентите има и друго положително качество – то действа като активна бариера срещу повторна поява на този вредител за определен период от време.

За да прогоните къртиците от засегнатите площи не е необходимо да ползвате професионални услуги. Репелентите срещу къртици са лесни за употреба и могат да изпълнят перфектно своята функция, стига да бъдат приложени съобразно указания от производителя начин. Действието на този вид средства за прогонване на къртици е с продължителност повече от месец, като след изтичане на определения период е необходимо да се направи повторна обработка.

От правилното приложение на препаратите срещу къртици зависи успеха на самата обработка, поради което е важно да следвате всички указания стъпка по стъпка, без да пренебрегвате инструкциите, дадени от производителя или тези на нашите експерти. Препоръчваме също да не чакате появата на къртици, за да предприемете действия срещу тях. Извършвайте превантивни обработки на площите, които искате да защитите още в началото на пролетта или в края на есента.

Бран Инсект ви предлага средства за защита и самостоятелна борба с къртиците от най-висок клас, одобрени за продажба от Министерство на здравеопазването. Те покриват най-високите стандрати за качество и ви гарантират, че при правилна употреба ще прогонят къртиците от засегнатите терени в рамките на 10-20 дни след първоначалната масирана обработка.

Правилното съхранение на закупените от нашия магазин препарати е задължително, за да можете да разчитате на тяхното ефикасно действие. Винаги съхранявайте препаратите добре затворени и в проветриви помещения с умерена температура. Не допускайте репелентите да замръзват и не ги излагайте на пряка слънчева светлина или открит огън. Дръжте препаратите далеч от топлинни източници и ги съхранявайте на места недостъпни за деца и домашни животни.

Бран Инсект не носи отговорност за злополуки, възникнали поради неспазване на мерките за безопасност и работа с препаратите.