ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Капани и препарати за борба с мишки

Мишките са вредител, с който не искате да се срещате нито у дома, нито на работното си място. Този дребен гризач обитава различни места: жилища, тавани, мазета, а също в хамбари, складове, стопански постройки и др. Ето защо ние от фирма Бран Инсект ЕООД подбрахме за вас най-качествените препарати (отрови и  био продукти), капани и дератизационни кутии, на възможно най-ниските цени, които са  с гарантиран произход и ефективност. Ползвайки доказани препарати срещу мишките, вие си спестявате време, нерви и разбира се пари.

 
Прочетете повече за препаратите срещу мишки, които фирмата ни предлага?

Препоръки за прилагане на продуктите срещу мишки

Мишките са изключително нежелани в помещения, в които се приготвя, съхранява, сервира и продава храна. В търговските обекти, те подлежат предимно на професионално унищожение от фирми като Бран Инсект ЕООД. Тези гризачи са не по-малко опасни от плъховете, макар че при тях ухапването е много по-малко вероятно. Мишките пренасят зарази, облазвайки съдовете и мебелите, консумирайки или дори уринирайки върху вашите хранителни продукти - така се разпространява лептоспирозата.

Не им позволявайте да нарушат комфорта ви и не живейте в страх и постоянен стрес. Бран Инсект ви предлага отлични средства за защита от мишки, които ще направят живота ви по-спокоен, а дома ви чист, уютен и безопасен.

Продуктите за борба с гризачите в жилищни, търговски и стопански помещения, които сме подбрали за вас са от най-добрите съвременни средства и препарати за борба с мишките. Те са различни като начин на приложение, състав и въздействие, но общото между всички тях е тяхното високо ниво на ефективност и качествен унищожителен ефект.

Мишките са коварен противник, с който е сравнително трудно да се преборим с непрофесионални средства. Бран Инсект ви дава възможност да използвате продукти за професионална употреба, които трудно бихте могли да закупите свободно от магазини и аптеки. Ние сме лицензирана ДДД фирма и работим с препарати срещу мишки, отпускани под контрола на Министерство на здравеопазването.

Сред препаратите за унищожение на мишки в затворени помещения се отличават родентицидите. Това са изключително ефикасни средства, характерно за които е наличието на атрактант. Родентицидите за мишки съдържат вид примамка, която гарантира, че цялата популация на гризачите в третирания обект ще погълне отровата и ще загине.

Препаратите за унищожаване на мишки, които ви предлагаме са лесни за употреба, като за допълнителна защита на малки деца и домашни любимци е наложително да бъдат залагани в специални дератизационни кутии, каквито Бран Инсект също може да ви предложи. Нашите продукти са невероятно ефективни, осигурявайки пълно унищожение на гризачите още след първото залагане. При по-голяма популация може да се наложи повторно залагане.

На места, където не е желана или позволена употребата на токсични примамки, фирмата ни предлага да използвате друго ефективно средство за борба с мишките  – лепливите капани. Те са подходящи за употреба в търговски обекти, стопански постройки и складове, в които се съхраняват зърно и хранителни продукти, а също и в жилищни помещения, където е недопустимо да се използват токсични химикали.

Предимство на капаните за мишки е, че те предотвратяват умирането на гризачите на трудно достъпни места. Капаните ви избавят от риск да съжителствате дълго с неприятната миризма на умрелите животни и са 100% ефективни, когато са правилно заложени и поддържани в изрядно състояние.

Важно: Най-добър ефект обаче се получава когато се комбинират два метода, а именно леплив капани  в съчетание с препарати срещу мишки т.е. залагате и от двата продукта на различни места, а не ги смесвате. 

Фирма Бран Инсект е ваш доверен помощник в борбата с мишките, който ви предлага едни от най-ефективните средства за борба с тях на изключително изгодни цени. За да си гарантирате пълен успех в премахването на мишки, ние настояваме да следвате стриктно всички инструкции, дадени от производителя или нашите сътрудници.