ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Репеленти и други препарати и продукти против гущери

Гущерите не представляват реална опасност за хора и животни, макар че някои видове (като зеления гущер) могат да хапят, когато се почувстват застрашени. Въпреки своя безопасен нрав обаче, гущерите не са желани в близост до хората и особено до малки деца. Когато обитават вашия двор, тези влечуги могат много лесно да проникнат в жилищните помещения, катерейки се по стените и така да предизвикат сериозен стрес у някои хора.

 
Запознайте се с подробностите при борбата с гущерите
Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии - Бран Инсект

Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии

22.90 лв.
Не е наличен

Полезно инфо за препаратите против гущери

Гущерите не подлежат на унищожаване и Бран Инсект като лицензирана фирма за борба с вредителите ви гарантира изцяло безопасни и хуманни методи за борба с този биологичен вид, чрез репеленти и други съвременни продукти и препарати. Когато гущерите се заселят в обитаеми къщи или търговски обекти, действието срещу тях трябва да започне в най-кратки срокове и да бъде максимално ефективно, а това може да стане с наша помощ.

Ние от Бран Инсект имаме дългогодишен опит в прогонването на гущери от частни и обществени обекти и предлагаме едни от най-добрите препарати за целта, които можете да използвате сами, без никакъв риск за здравето – вашето и това на любимите ви същества.

Репелентите за прогонване на гущери са разработени изцяло на базата на натурални био компоненти, което ни дава възможност да ги предлагаме на клиенти без никакви познания и опит в борбата с вредителите. Пълната безопасност на тези препарати ни позволява дори да ви ги доставим чрез куриер, тъй като този вид средства за борба с гущерите не се нуждаят от специален режим на транспортиране.

Препаратите за прогонване на гущери се наричат репеленти. Техният мощен отблъскващ ефект се дължи на специалните съставки, отделящи миризма, която е изключително неприятна за влечугите. Тази миризма е напълно недоловима за човешкото обоняние, а това означава, че обработката на вашия имот няма да ви причини никакви неудобства през активния за влечугите сезон.

Репелентите срещу гущери действат еднакво ефективно на всички видове студенокръвни, което ви гарантира пълна защита и от останалите видове влечуги – смокове, слепоци и най-вече змии. Предимството на репелентите се състои в това, че те имат мощно прогонващо и дълготрайно бариерно действие, особено когато се използват на закрито. Приложението на репелент срещу гущери е напълно допустимо в складове, хамбари и обори, без риск за складираната продукция и селскостопанските животни.

Можете свободно да поръсите репелентите за прогонване на влечуги около цветни и зеленчукови лехи, без абсолютно никаква опасност. Имайте предвид, че когато се използват на открито, репелентите могат бързо да намалят своите свойства под въздействието на дъжд, силно слънце и прах. При третиране на открито, обработвайте района веднъж месечно и подновявайте препарата след всеки обилен дъжд.

Спазвайки указанията за приложение на репелентите срещу влечуги,вие си гарантирате защита от всички видове влечуги през целия сезон. Този метод е много ефективен, особено в имоти, които не се обитават постоянно, тъй като пазят дори през времето, когато не сте наблизо – отлично средство за защита на вили, складове и хамбари.

За да си осигурите пълна гаранция, че вашият имот е защитен от гущери е важно да съхранявате правилно препаратите, като ги пазите от замръзване или пряка слънчева светлина. Някои репеленти съдържат запалими съставки, поради което съветваме да ги съхранявате далеч от пряк огън или източници на топлина.

Дръжте опаковките далеч от деца и домашни животни. Бран Инсект не носи отговорност за инциденти и злополуки, възникнали поради неспазване на мерките за безопасност.