ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати за защита от змии - репеленти на ниски цени

На тази страница сме подбрали едни от най-качествените препарати за защита от змии и същевременно на много изгодни цени. Все пак тези влечуги са животински вид, който мнозина хора не биха искали да срещат, а същевременно змиите са и защитен биологичен вид, който е изключително полезен за био разнообразието и екологичното равновесие в природата и поради това не трябва да бъдат унищожавани. Това съвсем не означава, че трябва задължително да съжителствате с тях. Ето защо Бран Инсект ви предлага няколко ТОП препарати срещу змии. Тези препарати са репеленти т.е. неотровни субстанции, съдържащи съставки които змиите не понасят.  Предлагаме и ултразвукови устройства срещу влечуги и други вредители.

Много важно е да се знае, че външните уреди за борба със змии, които се забиват в почвата и излъчват прогонващи честотни вълни, въздействат по-добре при хоризонтални терени или такива с по-малка денивилация. При голяма денивилация на терена честотните вълни може да не се разсейва равномерно, което ще наруши ефективността от уреда особено в отдалечените части от двора.

 
Още за репелентите и други методи за защита от змиите
Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии - Бран Инсект

Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии

22.90 лв.
Не е наличен

Информация за спецификите при предлагане на продукти против змии

Змиите често се заселват в дворове и имоти, макар че това е нехарактерно за тях. Причина за появата на змии във вашия имот може да бъде наличието на гризачи (мишки, плъхове, полевки, съсели), които са основна плячка на студенокръвните. Средствата за борба със змии, които Бран Инсект ЕООД ви предлага са разработени за професионална и любителска употреба, а това означава – лесно приложение от непрофесионалисти, желаещи да прогонят змиите от своя имот. Добро решение срещу тези влечуги са нашите препарати с репелентно т.е. отблъскващо действие, които не убиват змиите, а само ги отблъскват. Цените на продуктите ни са атрактивни и гарантиращи качество.

Много хора смятат змиите за интересни влечуги, но все пак трябва да се има предвид, че те носят известен риск за здравето и причиняват ежедневен стрес, който със сигурност може да не си причинявате, ако закупите някой от нашите качествени препарати. Бран Инсект ви дава възможност да се преборите бързо и лесно на достъпни цени с змиите - по хуманен и безопасен начин, който не им вреди.

В онлайн магазина на Бран Инсект ЕООД ще откриете отлични средства за отблъскване на змии от затворени помещения и открити пространства. Репелентите срещу змии са с много високо качество и напълно безопасни за хора, животни, околна среда и за самите влечуги. Тези препарати се предлагат в готова за употреба форма, което улеснява максимално тяхната употреба, тъй като не се налага дозирано приготвяне на работни разтвори.

Всички препарати, в това число и репелентите срещу змии са одобрени за употреба от Министерство на Здравеопазването и останалите контролни органи. Те не отделят неприятна за хората миризма, а само аромат, който е неприятен за влечугите и доловим единствено от тях. Това позволява тези продукти да се използват без никаква опасност в затворени помещения, като там тяхната дълготрайност и ефективност е дори по-висока.

Важно: При обработка на затворени помещения, като мазета, приземни етажи, гаражи и стопански постройки е задължително да оставите необработена малка зона, през която влечугите да могат да напуснат. Важно условие е също да оставите отворен прозорец или врата, за да осигурите възможност на змиите да излязат от своето местообитание.

Когато третирате открити пространства с репелент срещу змии също е необходимо да оставите изход за бягство на влечугите. Най-добре е зоната, която ще оставите свободна да води извън вашия имот, като това не бива да бъдат улици, пътеки или други дворове, обитавани от хора или домашни животни. Най-подходящо е да насочите влечугите към гористи местности, в случай че това е възможно.

За да си гарантирате ефективна защита от змии е важно периодично да извършвате повторни обработки с препаратите срещу змии, особено след проливни дъждове, които могат да отмият и намалят действието на репелента. Избягвайте да поръсвате или поставяте препаратите върху циментови или друг вид твърди настилки, от където вятърът може лесно да ги разпръсне.

Винаги спазвайте стриктно указанията за съхранение на репелентите, за да си гарантирате тяхната ефективност възможно най-дълго. Не допускайте да замръзнат и не ги дръжте до източници на огън или висока температура. Бран Инсект не носи отговорност за неефективността на препаратите за защита от змии, в случай че не са съхранявани и използвани правилно.