ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати и инсектицидни лампи срещу мухи

Мухите са сред най-неприятните и опасни за здравето насекоми. Те прелитат огромни разстояния, пренасяйки голям брой болестотворни микроорганизми. За мухите няма препятствия – те намират начин да проникнат в нашите домове, хранителни обекти и всякакъв вид открити пространства и затворени помещения и да облазят нашата храна, домакински съдове, прибори за хранене и др. Ето защо ние ви предлагаме няколко от кай-качествените препарати и инсектицидни лампи срещу мухи.

 
Каква е реалната вредата от мухите
Инсектицидна лампа - унищожава комари, мухи и др. насекоми PLUS ZAP 16 - Бран Инсект

Инсектицидна лампа - унищожава комари, мухи и др. насекоми PLUS ZAP 16

154.00 лв.
Не е наличен
Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи... - Бран Инсект

Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи...

460.00 лв.
Не е наличен
Шейла РБ 1 – унищожителен капан за контрол на домашни мухи - Бран Инсект

Шейла РБ 1 – унищожителен капан за контрол на домашни мухи

11.90 лв.
Не е наличен
Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми - Бран Инсект

Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми

172.90 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен
Блатанекс – 4 бр. стикери за прозорци против мухи от BAYER - Бран Инсект

Блатанекс – 4 бр. стикери за прозорци против мухи от BAYER

14.00 лв.12.99 лв.
Не е наличен
Делтасект – мощен инсектицид  за борба с летящи и пълзящи насекоми - Бран Инсект

Делтасект – мощен инсектицид за борба с летящи и пълзящи насекоми

84.99 лв.
Не е наличен
Инсектицидна лампа Light Spider IP65 Inox за HACCP (ХАСЕП) - Бран Инсект

Инсектицидна лампа Light Spider IP65 Inox за HACCP (ХАСЕП)

410.00 лв.359.00 лв.
Не е наличен
Модел инсектицидна лампа Light Spider 2 - по ХАСЕП стандарт - Бран Инсект

Модел инсектицидна лампа Light Spider 2 - по ХАСЕП стандарт

111.90 лв.
Не е наличен
Силна лампа срещу инсекти - Light Spider за HACCP (ХАСЕП) - Бран Инсект

Силна лампа срещу инсекти - Light Spider за HACCP (ХАСЕП)

254.00 лв.240.00 лв.
Не е наличен
Димилин 48 СК – качествен инсектицид срещу кестенов молец и други летящи насекоми - Бран Инсект

Димилин 48 СК – качествен инсектицид срещу кестенов молец и други летящи насекоми

129.00 лв.
Не е наличен

Не подценявайте мухите

Мухите са нежелан вредител, особено когато става въпрос за помещения, в които живеем или работим. В търговски и промишлени помещения, където се приготвя, сервира или продава храна, мухите са още по-дразнещи, тъй като освен, че пречат на работата ни, но и имат разпространяват множество зарази, като ентеро вируси и хранителни отравяния с трайни последствия за здравето.

Не оставяйте мухите да влошат качеството ви на живот. Не им позволявайте да превърнат вашето заведение или магазин в непривлекателно за клиентите място. Не си позволявайте да застрашавате здравето на своите клиенти и близки – действайте светкавично и категорично. Ние от Бран Инсект сме тук, за да ви помогнем да се избавите от всички неприятни насекоми, в това число и от мухите.

Бран Инсект е лицензирана фирма за дезинсекция с дългогодишен опит. Това ни дава възможност да познаваме и използваме най-ефективните съвременни препарати за борба с мухи на открито и в затворени помещения, а също и да знаем кои са най-качествените инсектицидни лампи за унищожаването им. Ние не само предлагаме перфектни професионални услуги срещу мухите, включващи обработки със съвременни исектициди, но също така предлагаме широк спектър от ефикасни средства за унищожаване на мухи, които можете да използвате сами.

Препаратите и инсектицидните лампи, които ви предлагаме са от много висок клас и разработени, съобразно всички изисквания на контролните органи. Като лицензирана ДДД фирма, ние имаме достъп до специализирани препарати, които няма да намерите в магазинната или аптечна мрежа. Уверяваме ви, че всички продукти, предлагани в нашия магазин са одобрени за продажба от Министерство на здравеопазването и ако спазвате инструкциите на производителите им, могат да се използват без риск за здравето на хора и нецелеви животни.

Препаратите срещу мухи, които ви предлагаме имат изключително ефикасно действие, осъществявайки ударен ефект върху цялата популация на мухите още в първите часове след третирането. Предлагаме и препарати с атрактанти - сексуални феромони или хранителни примамки, а понякога и в комбинация от двете. Чрез препаратите с феромони мухите се привличат много по-бързо върху намазаните с инсектициди помещения и така привличащото действие на продукта осигурява по-бързо и лесно унищожение на цялата им популация.

За употреба в жилищни или търговски площи, където е невъзможно или не се препоръчва употребата на препарати за опръскване или намазване, ние предлагаме много ефективни инсектицидни капани, които всеки може да заложи лесно, така че да се радва на чистота, спокойствие и комфорт.

Различното при препаратите срещу мухите, които ви предлагаме е, че те притежават дълготрайно репелентно действие, изпълнявайки функцията на защитна бариера срещу ново нашествие на мухи. При някои продукти остатъчното действие продължава цели 3 месеца, през които си осигурявате пълна защита срещу мухите без да се налагат периодични повторни третирания.

Важно: за по-добър ефект при борбата с мухите е добре да се използва комбинация от напръскване или намазване с качествени препарати срещу тях и да се постави мощна инсектицидна лампа.

Бран Инсект не може да гарантира на 100% положителен ефект от обработките, когато продуктите се използват от непрофесионалисти. Ние съветваме да следвате стриктно инструкциите за прилагане на инсектицидите, като това включва прецизно дозиране на разтворите и прилагане според указанията на производителя. Моля съхранявайте правилно всички препарати за унищожение на мухи, като ги предпазвате от измръзване и директна слънчева светлина, добре затворени и далеч от досега на деца и нецелеви животни. Бран Инсект не носи отговорност за злополуки, възникнали поради неправилно съхранение и употреба на препаратите срещу мухи.