ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уреди за защита от кoтки и кyчeтa

Ако сте се чудили дали има ултразвукови устройства за защита от котките и кучетата или ако не знаете кое от тях точно да изберете, ние сме ограничили избора ви до два изключително качествени и доказали се швейцарски уреда. Единия уред е стационарен и защитава вашия двор от котки, кучета и едри животни като сърни, елени, лисици, глигани и други, а другия уред е преносим джобен кучегон, подходящ също и за отблъскване на котки.

 
Предимства на уредите за защита от кoтки и кyчeтa
Уред на батерии за защита и прогонване на кучета, котки, птици и диви животни, чрез водна струя и LED светкавици - Бран Инсект

Уред на батерии за защита и прогонване на кучета, котки, птици и диви животни, чрез водна струя и LED светкавици

89.00 лв.
Не е наличен
Адаптер HAMA AC/DC"Eco, 600"mAh, 9 V  - Бран Инсект

Адаптер HAMA AC/DC"Eco, 600"mAh, 9 V

19.99 лв.
Не е наличен
Електронен уред за борба и защита от котки,  кучета и едри животни - Бран Инсект

Електронен уред за борба и защита от котки, кучета и едри животни

89.00 лв.
Не е наличен
Кучегон от Швейцария – отблъсва и ви защитава от зли кучета и котки  - Бран Инсект

Кучегон от Швейцария – отблъсва и ви защитава от зли кучета и котки

49.90 лв.
Не е наличен

Още за ел. уредите прогонващи котки и кучета

Основните предимства на електронните и ултразвуковите устройства за защита от котки и кучета е, че не ги убиват, а само прогонват натрапниците далеч от мястото което не желаете да обитават. Освен това уредите не замърсяват природата и са напълно безопасни за човешкото здраве. Има обаче и ултразвукови честоти, които се чуват освен от вредителите и от хората, затова добре четете инструкциите за правилна експлоатация на всеки уред и го настройвате според нуждите си.

Освен срещу кучета и котки фирма Бран Инсект предлага и множество качествени уреди за борба с гризачи, устройства за прогонване на подземни вредители и такива за защита от птици, а също уреди срещу насекоми, влечуги и други натрапници.