ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пpeпapaти за защита от подземни вредители

Всички препарати за защита от подземни вредители са подбрани въз основа на дългогодишния ни опит от 2005 г, като сме се стремили да предложим само най-качествените продукти на най-ниски цени. В онлайн магазина ни ще намерите електронни машинки за помощ срещу тези вредители, капани за улавянето им и репеленти за прогонването им, но няма да намерите отровни препарати, защото те са забранени за използване срещу подземните вредители. Най-срещаните подземни вредители са къртиците и слепите кучета. И за двата вида натрапници има подходящи методи, като крайния ефект зависи от редица фактори, но най-важното е да сте упорити и постоянни в борбата с тях и тогава задължително успеха ви е гарантиран. Рано или късно подземните вредители напускат терените където се залагат капани, електронни устройства или препарати за защита от тях. Най-добрия подход срещу къртицата и сляпото куче е комбинацията от няколко от изброените по-горе методи. 

Добре е да се знае, че всички външни уреди за защита от къртици, които е необходимо да се забият в земята и излъчват импулсни вълни, действат най-добре при хоризонтални терени или такива с по-малка денивилация. При завишена денивилация звукът може да не се разсейва равномерно в най-крайните части от двора.

 
Още за пpeпapaти пpoтив подземни вредители
Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми - Бран Инсект

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

17.20 лв.
Не е наличен
Професионален уред – убиец на къртици и сляпо куче - Бран Инсект

Професионален уред – убиец на къртици и сляпо куче

58.80 лв.
Не е наличен
Течен препарат срещу къртици - Бран Инсект

Течен препарат срещу къртици

84.00 лв.
Не е наличен
Димки или димни патрони против къртици и сляпо куче (5 бр) - Бран Инсект

Димки или димни патрони против къртици и сляпо куче (5 бр)

9.99 лв.
Не е наличен
Машинка за борба срещу змии, къртици, сляпо куче и полевки - Бран Инсект

Машинка за борба срещу змии, къртици, сляпо куче и полевки

49.90 лв.
Не е наличен

Повече информация за подземните вредители

Сред най-качествените ни продукти е течния американски препарат срещу къртици, той е добре да се комбинира с ароматните желирани кубчета отблъскващи къртици и слепи кучета.

Някои клиенти предпочитат устройствата, чрез които да улавят подземните вредители, за тях е класическия швейцарски капан за къртици и слепи кучета.

Има и такива клиенти които се доверяват само на електронните ултразвукови устройства - на тях може да предложим мощната ултразвукова машинка за площ от 1500 кв.м. и по слабият оранжев уред за борба срещу къртици, за площ от около 800 кв.м. 

Ако имате въпросни относно защитата от подземни вредители, моля не се колебайте да се потърсите някой от нашите специалисти.