ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пpeпapaти за защита от подземни вредители

Всички препарати за защита от подземни вредители са подбрани въз основа на дългогодишния ни опит от 2005 г, като сме се стремили да предложим само най-качествените продукти на най-ниски цени. В онлайн магазина ни ще намерите електронни машинки за помощ срещу тези вредители, капани за улавянето им и репеленти за прогонването им, но няма да намерите отровни препарати, защото те са забранени за използване срещу подземните вредители. Най-срещаните подземни вредители са къртиците и слепите кучета. И за двата вида натрапници има подходящи методи, като крайния ефект зависи от редица фактори, но най-важното е да сте упорити и постоянни в борбата с тях и тогава задължително успеха ви е гарантиран. Рано или късно подземните вредители напускат терените където се залагат капани, електронни устройства или препарати за защита от тях. Най-добрия подход срещу къртицата и сляпото куче е комбинацията от няколко от изброените по-горе методи. 


 
Още за пpeпapaти пpoтив подземни вредители

Повече информация за подземните вредители

Сред най-качествените ни продукти е течния американски препарат срещу къртици, той е добре да се комбинира с ароматните желирани кубчета отблъскващи къртици и слепи кучета.

Някои клиенти предпочитат устройствата, чрез които да улавят подземните вредители, за тях е класическия швейцарски капан за къртици и слепи кучета.

Има и такива клиенти които се доверяват само на електронните ултразвукови устройства - на тях може да предложим мощната ултразвукова машинка за площ от 1500 кв.м. и по слабият оранжев уред за борба срещу къртици, за площ от около 800 кв.м. 

Ако имате въпросни относно защитата от подземни вредители, моля не се колебайте да се потърсите някой от нашите специалисти.