ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пpeпapaти (репеленти) за защита от влечуги

В тази категория сме подбрали най-качествените и доказали се през годините препарати, ултразвукови уреди и капани срещу влечуги. Избора зависи от конкретната ситуация. Нанасянето на препаратите срещу змии е подробно обяснено към всеки продукт, като нито един от тях не убива змиите или гущерите. Бъдете изключително внимателни със змиите, а особено много с пепелянките и усойниците, тъй като това са най-отровните видове змии в България.  

Имайте предвид, че всички външни уреди против змии, които се забиват в земята и излъчват вълни, действат най-добре при хоризонтални терени или такива с умерена денивилация. При по-голяма денивилация звуковите вълни може да не се разсейва равномерно в по-високите или по-ниските части на обекта и най-вече да не достигат до краищата му.

 
Повече за пpeпapaтите пpoтив влечуги!
Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии - Бран Инсект

Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии

22.90 лв.
Не е наличен

Още информация за препаратите против влечуги

Препаратите против влечуги се наричат репеленти т.е. това са продукти несъдържащи отровни субстанции, тъй като змиите и гущерите са защитени и полезни животни. Все пак змиите са един от малко естествени врагове на полските мишки и плъховете. 

Предлагаме възможност за закупуване на малки и големи разфасовки препарати, така че да са на ниски и изгодни цени за всеки попаднал в нужда.

В районите в които имаме свои филиали сключваме и абонаменти ДДД договори срещу змии и други неприятели, а също извършваме и еднократни третирания с качествени репеленти и други препарати и методи за отблъскване и защита от влечуги.