ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пpeпapaти (репеленти) за защита от влечуги

В тази категория сме подбрали най-качествените и доказали се през годините препарати, ултразвукови уреди и капани срещу влечуги. Избора зависи от конкретната ситуация. Нанасянето на препаратите срещу змии е подробно обяснено към всеки продукт, като нито един от тях не убива змиите или гущерите. Бъдете изключително внимателни със змиите, а особено много с пепелянките и усойниците, тъй като това са най-отровните видове змии в България.  

Имайте предвид, че всички външни уреди против змии, които се забиват в земята и излъчват вълни, действат най-добре при хоризонтални терени или такива с умерена денивилация. При по-голяма денивилация звуковите вълни може да не се разсейва равномерно в по-високите или по-ниските части на обекта и най-вече да не достигат до краищата му.

 
Повече за пpeпapaтите пpoтив влечуги!

Още информация за препаратите против влечуги

Препаратите против влечуги се наричат репеленти т.е. това са продукти несъдържащи отровни субстанции, тъй като змиите и гущерите са защитени и полезни животни. Все пак змиите са един от малко естествени врагове на полските мишки и плъховете. 

Предлагаме възможност за закупуване на малки и големи разфасовки препарати, така че да са на ниски и изгодни цени за всеки попаднал в нужда.

В районите в които имаме свои филиали сключваме и абонаменти ДДД договори срещу змии и други неприятели, а също извършваме и еднократни третирания с качествени репеленти и други препарати и методи за отблъскване и защита от влечуги.