ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уреди за борба и защита от свраки и врани

Подбрахме няколко качествени уреда за прогонване и борба с враните и свраките, тъй като пазара е залят със всякакви устройства и машинки, които са със спорен резултат, но предложените от нас артикули наистина действат и фирма Бран Инсект може да гарантира за тяхната ефективност, ако спазите инструкциите за правилна експлоатация на продуктите. Предлагаме метални шипове, по-евтини пластмасови шипове, плашило срещу птици и машинка за борба с врани, свраки и други птици. В зависимост финансовите ви възможности, а също от обекта, вида и броя на птиците е най-правилно да комбинирате повече от един уред за прогонване на врани или свраки. 

 
Още за уредите срещу врани и свраки
Метални шипове срещу птици - Бран Инсект

Метални шипове срещу птици

4.50 лв.
Не е наличен

Подробности за продуктите ни срещу врани и свраки

Описаните по-горе на страницата шипове, електронни устройства и други уреди за борба и прогонване на свраки и врани са изработени специално за отблъскване и защита от подобни птици и към всеки един има подробно описание при какви условия и за кои видове птици, как да се постави и настройва за да действа най-ефективно. 

Понеже птиците са важна част от фауната на планетата и не попадат сред типичните вредители, като хлебарки, дървеници, плъхове и т.н., срещу тях не се предлагат отрови и никога няма да се предлагат - поне, не и от лицензирани фирми за унищожаване на вредители като Бран Инсект. За нас е важно да сме ви максимално полезни, но и да запазим биоразнообразието на земята.