ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уреди за защита от насекоми - инсектицидни лампи и др.

Изберете инсектицидна лампа или друг уред за убиване на вредни насекоми. Работим само с водещи производители и фирми доказали се с максимална ефективност и най-висококачествена изработка на продуктите си. Предлагаме както уреди отговарящи на стандарта ХАСЕП (HACCP), така и по-обикновени високоволтови инсектицидни лампи срещу комари и други вредни насекоми причиняващи проблеми в обекти, като: жилища, хранителни цехове, складове, дворове и други. Основната разлика между инсектицидните лампи изработени съгласно ХАСЕП (HACCP) изискванията и високоволтовите им аналози е, че първите не убиват директно насекомите попаднали в тях, а ги привличат върху лепливи повърхности, които се залагат в самата лампа, докато при лампите с високо напрежение насекомите биват убивани, чрез високо волтова решетка с ток. 

 
Инсектицидни лампи - как се формират цените им?
Електронен гребен VM-X100 за убиване на въшки и гниди - Бран Инсект

Електронен гребен VM-X100 за убиване на въшки и гниди

47.00 лв.
Не е наличен
Flex-A-Lite 2600 e УЛВ генератор за студен аерозол - Бран Инсект

Flex-A-Lite 2600 e УЛВ генератор за студен аерозол

999.00 лв.
Не е наличен
Капан за улавяне и убиване на оси и мухи винарки (Drosophilaspp) - Бран Инсект

Капан за улавяне и убиване на оси и мухи винарки (Drosophilaspp)

14.00 лв.
Не е наличен

Важни неща които е добре да знаете за уредите срещу инсекти

Цената на инсектицидните лампи за ХАСЕП (HACCP) изискванията и на уредите за директно убиване на насекомите, зависи от класа в който попадат и от квадратурата за която биха били най-ефективни. Разбира се и двата вида инсектицидни лами си имат своите плюсове и минуси и ако се колебаете коя би била най-подходяща за вашия търговски обект или частен дом, нашите специалисти с радост ще ви консултират.

Предлаганите модели лампи за защита от насекоми (инсекти) които предлагаме са одобрени за ползване в закрити помещения от всякакъв характер и ако спазвате индивидуалните инструкции за употреба описани в сайта ни, ще увеличите ефективността им с няколко пъти.

Освен инсектицидни лампи разполагаме и с по-специфични устройства за премахване на паразити, като френския електронен уред за премахване на въшки и гниди и неговия механичен аналог, 

Всички цени на инсектицидни лапи и на другите уреди за борба с насекоми в сайта са в български лева.