ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Димилин 2 ТБ - Водоразтворими таблетки за контрол на ларвите на комарите

Код на продукт: 0080

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Този инсектицид се предлага под формата на филмирани водоразтворими таблетки от 2г, които се прилагат чрез разпръскване на ръка.

Начин на употреба: Една таблетка Димилин се разтваря за 10-30 минути в необходимото съотношение, като се спазват стриктно указанията за работа, след което се третира чрез опръскване на ръка.

Действие на продукта: Активното вещество в този препарат за контрол на ларвите на комарите е от групата Регулатори на Растежа на насекомите. Той инхибира хитиновия синтез, при което ларвите не могат да се освободят от старата си хитинова обвивка или новата е крехка и недоразвита. Крайният резултат е смърт при превръщането или малко след него и възрастните комари не могат да излетят. Препаратът е с изключително ниска токсичност за бозайници, риби и други водни обитатели. Остатъчно действие – до 27 дни.

Разходна норма: Във води със силно органично замърсяване -1 таблетка /40 л вода(1 мг а.в./ л); При третиране на замърсени води -1 таблетка /4 m3 вода(10 мг а.в./ m3); В чисти води-1 таблетка /8 m3 вода (5мг а.в./m3). Време на въздействие: 24-48 часа.

Област на приложение: Този инсектицид е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за унищожение на ларвите на комари, обитаващи застояли води и затворени водни системи, като канализационни шахти, помийни ями, прокопани канали в предградия, градски и селски райони.

Важно: Да се прочете етикета преди употреба. Да не се пие,яде и пуши по време на работа. Измиване на ръцете със сапун и вода преди почивка и след приключване на обработката. Да се транспортира в закрити превозни средства, отделно от храни, напитки и фуражи.

Наименование: Димилин 2 ТБ

Състав (АДВ): дифлубензурон - 2 г/ 100 г

Произход: Великобритания

Опаковка: 1кг


Още ефективни продукти
Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари - Бран Инсект

Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари

85.00 лв.
Не е наличен
Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки - Бран Инсект

Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки

3.50 лв.
Не е наличен