ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уреди и пpeпapaти (родентициди) за дератизация срещу гризачи

Предлагаме ви за свободна продажба едни от най-качествените уреди, а също и силни отровни препарати за дератизация - така се наричат мероприятията по унищожаване и защита от гризачи, като: плъхове, мишки, съсели (сънливци), полски мишки, полевки и др. Самите препарати с които се извършва дератизацията се наричат родентициди, но по-популярното им наименование е - отрови за гризачи. Освен тях сме подбрали за вас и лепливи капани с ароматен антрактант върху тях, а също и стандартни капани за улавяне на мишки или убиване на плъхове. Имаме и няколко ефективни електронни уреда срещу гризачи т.н. ултразвукови електронни устройства. Важно е да знаете, че всичко което предлагаме е строго селектирано, тъй като много фирми произвеждат стоки за борба с вредителите, но малко са наистина качествените продукти срещу гризачи и други натрапници.    

 
Още за препаратите за гризачи и устройствата за дератизация

Повече за гамата ни от родентициди и други продукти за дератизация

Препаратите ни за борба с гризачи т.е. за извършване на дератизация, известни като родентициди са от водещи производители и са одобрени за ползване от Министерство на здравеопазването. Всичките ни уреди и препарати за унищожаване на гризачи са изключително качествени и силни, поради което се отличават със 100% убиващ ефект дори след еднократен прием, като е важно да бъдат залагани винаги с ръкавици, по възможност такива за еднократна употреба.

Много от устройствата за прогонване на гризачи са произведени в Швейцария, а другата част са българско производство, като ви гарантираме, че са изключително качествени и на достъпни цени, което ги прави и много купувани от клиентите ни.

Предлагаме и иновативен био препарат за гризачи, който не е отрова и убива мишките и плъховете без да ги отравя, и без да вреди на околната среда. Този препарат се нарича Ерадират и не е родентицид, а представлява иновативен метод за безотровна дератизация.

Имаме и изключително ефективни лепливи повърхности за улавяне на гризачите, независимо дали са дребни мишки  или по-големи плъхове.

Освен гореописаните препарати за убиване и защита от гризачи, фирма Бран Инсект ЕООД извършва и професионална дератизация в търговски помещения и частни жилища от 2005 г до сега. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с наш специалист за да ви консултира професионално.