ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уреди, устройства и други средства срещу чайки и гларуси

Тук ще намерите само най-качествените устройства и уреди за борба и защита от чайки и гларуси. Предпочитаме  да работим с по-малко артикули, но да гарантираме, че са ефективни и прогонват вредителите за дълго време. По-долу ще намерите двата най-ползвани модела шипове срещу птици - пластмасови и стоманени, а също плашило за прогонване на чайки, гларуси и други по-малки и големи птици, като: гълъби, cкopци и косове, вpaбчeтa, ляcтoвици и дори отблъсква гъcки, пaтици и кълвaчи.  Предлагаме също и мощен уред за пропъждане на чайки и гларуси, а също премахва врани и лястовици. За отстраняване на лястовиците продаваме и различни препарати

 
Кога са най-опасни чайките и гларусите?

Особености при чайките и гларусите

Бъдете много внимателни при обработки с препарати или залагане на каквито и да е средства - електронни устройства или уреди за борба срещу чайките и гларусите, особено ако птиците са направили своето гнездо в близост да вашия балкон или капандура на таван. Неведнъж наши клиенти са ни описвали, че тези птици могат да бъдат изключително агресивни, когато защитават територия която считат за своя. Това се случва най-често при жилищата в близост до бреговете на Черноморието ни, тъй като много от тях се ползват само сезонно (от юли до септември), когато вече чайките и гларусите са си свили гнезда върху тях. Така при заселването на жилищата през лятото от реалните им собственици, птиците изпадат в паника и могат да станат агресивни.

В подобни критични ситуации ултразвуковите устройства и другите уреди за борба с птици сред които са и предлаганите в магазина ни плашила за прогонване на пернати, са много подходящи да се ползват, тъй като от разстояние ще отблъснете чайките и гларусите без да рискувате да влизате в пряк контакт с тях.