ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Електронни уреди за защита от влечуги

На тази страница ще намерите няколко уреда за справяне с влечугите - змии и гущери. Всъщност на пазара има много подобни устройства, но изхождайки от нашия дългогодишен опит от 2005 г до днес, ни е селектирахме само най-качествените електронни и ултразвукови устройства за прогонване на влечуги. За максимален ефект и за бързо справяне с влечугите ви препоръчваме освен поставянето на уред на поръсите и с някои от силните репеленти за прогонване на змии, които се предлагат в нашия сайт. Репелентите залагайте на сух терен. Повече информация може да намерите към съответния продукт.  

Важно е за качествена защита от влечуги, да вземете мерки и по премахване на основната им храна - мишките и плъхове, ето защо може да разгледате и предлаганите от нас качествени препарати за дератизация.

 
Повече за уреди за защита от влечуги

Повече за ел. уредите ни срещу влечуги

Електронните и ултразвуковите уредите за защита от влечуги се поставят в земята, тъй като само така змиите и гущерите могат да усетят неприятната вибрация излъчвана от специализираните апарати за прогонване на тези нетипични неприятели.  

Справянето с змиите и гущерите изисква и малко търпение, тъй като за всеки един уред преди да подейства са нужни между 7-14 дни, а при репелентите са нужни минимум 48 часа за да започнат влечугите да не харесват мястото което е било третирано.