ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати против стоножки, сколопендри и скрипи на ниски цени

* Фирма Бран Инсект предлага и професионално унищожаване на сколопендри (скрипи) във всякакви обекти. Услугата може да поръчате на 0878 20 12 21 или 0888 44 99 49

Сколопендрите, стоножките и скрипите са многокраки насекоми с които трудно може да съжителства, особено когато крият пряка опасност за здравето на хората. Именно такива са описаните многоножки, тъй като ухапването им може да причини понякога алергична реакция, а не рядко и мястото се възпалява, но най-сигурното е стреса и уплахата които те пораждат с вида си. Ето защо ви предлагаме няколко качествени димки, препарати и други продукти за унищожаване на стоножки, сколопендри и скрипи, които са на разумна цена отговаряща на ефективността им.

 
Прочетете за вредата от стоножките
Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи... - Бран Инсект

Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи...

460.00 лв.
Не е наличен
Препарат Атрацид ДФ - Бран Инсект

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.
Не е наличен
Препарат Фикам от 15 г - Бран Инсект

Препарат Фикам от 15 г

29.00 лв.
Не е наличен
Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак - Бран Инсект

Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак

149.00 лв.
Не е наличен

Допълнителна информация за препаратите против стоножки


Всички видове опасни за здравето насекоми трябва да бъдат премахнати от жилищни помещения и търговски обекти, а в някои случаи дори от откритите площи, където има опасност да причинят вреда на хората и домашните животни, намиращи се в района. Ефективната борба със стоножките изисква силна мотивация, подходяща екипировка и познания и задължително - препарати от най-висок клас.

Стоножките и сколопендрите са сред насекомите, с които се налага да се борим по-рядко, но въпреки това, понякога те се заселват в нашите жилища, от където трябва да бъдат премахнати възможно най-бързо. Макар този вид инсекти по-рядко да образуват голяма колония, борбата с тях не може да премине без качествени препарати или други професионални средства за премахването им.

За да можете отстраните спешно многоножките (стоножки, сколопендри и скрипя), ние от Бран Инсект ви даваме възможност да използвате специализирани препарати, които ще ви избавят от натрапника бързо и в същото време ще изпълняват функцията на защитна бариера срещу тяхната повторна поява. Ето защо най-евтината цена за препарат в случая не е най-доброто решение, нито пък скъпата цена ви гарантира ефект, ако разбира се не се доверите на професионалния опит на фирма Бран Инсект ЕООД. Тогава цената на препарата ще отговори на качеството му и вие ще си решите лесно проблема със сколопендрите.

Препаратите ни са подходящо за унищожаване и прогонване на тези насекоми и се отпускат под контрола на Министерство на здравеопазването, което ги прави подходящи за употреба в жилищни и търговски помещения, без риск за здравето и живота на хората и домашните любимци, които ги обитават или пребивават в тях. Разбира се трябва да спазвате инструкциите на производителите на всеки препарат срещу стоножки, за да го нанесете качествено и да не си навредите.

Ние държим на максималната безопасност при работа със специализираните инсектициди, затова винаги използваме продукти, които не са канцерогени (ракообразуващи) и не отделят токсични изпарения и неприятна миризма. Средствата, предназначени за защита от къщни стоножки, сколопендри и скрипя не предизвикват здравословни проблеми у хората, обитаващи третираните помещения.

Някои от препаратите срещу сколопендри и други инсекти, които можем да ви предложим са в концентриран вид, което означава, че трябва да приготвите работни разтвори, с които да обработите засегнатите помещения. Затова е задължително да спазвате стриктно указанията и да дозирате препаратите прецизно, в зависимост от числеността на вредните инсекти, в случаи, че има такива указания.

Приложение за прилагане на препарати против стоножки

Приложението на препаратите срещу скрипи, също следва да се спазва стриктно, като при опръскване е задължително да ползвате работно облекло и маски за лице, за да избегнете вдишване или поглъщане на химикалите, както и попадането им върху открити участъци от кожа. В някои случаи единственият начин за прилагане на препаратите за сколопендри и стоножки е, чрез опръскване, затова не експериментирайте, като ги прилагате по друг начин – чрез намазване или изливане върху определени участъци.

За да си гарантирате ефикасност на закупените от нас препарати е изключително важно да ги съхранявате, съобразно инструкциите. Не ги оставяйте да замръзнат и не ги дръжте на пряка слънчева светлина. Някои инсектициди са запалими, затова не ги съхранявайте в близост до източници на огън или висока температура.

Бран Инсект не носи отговорност за злополуки и здравословни проблеми, възникнали поради неспазване на мерките за безопасност. Ние винаги съветваме нашите клиенти да съхраняват препаратите, закупени от нас далеч от досега на деца и домашни животни и да изхвърлят празните опаковки на места и по начин, който няма да доведе до нежелани инциденти.