ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пpепарати и спрейове против кoтки и кyчeтa

Котките и кучетата са животни, с които човекът съжителства свободно. Те са домашни любимци, към които се привързваме искрено, но има случаи, в които тяхното присъствие е нежелано. Огромните популации на безпризорни кучета и котки са сериозен проблем не само в големите градове, а това води до необходимост от ефективна и дълготрайна защита. Ето защо предлагаме само най-качествените устройства и препарати за борба с кучета и котки на топ цени. Всъщност това не са препарати, а напълно безвредни за домашните любимци репеленти - вещества, които ги отблъскват без да съдържат химикали или токсини. 

 
Научете повече за борбата с котките и кучетата
Уред на батерии за защита и прогонване на кучета, котки, птици и диви животни, чрез водна струя и LED светкавици - Бран Инсект

Уред на батерии за защита и прогонване на кучета, котки, птици и диви животни, чрез водна струя и LED светкавици

89.00 лв.
Не е наличен
Анти-Кот - течен немски репелент за прогонване на котки и кучета от външни площи - Бран Инсект

Анти-Кот - течен немски репелент за прогонване на котки и кучета от външни площи

29.00 лв.
Не е наличен
Адаптер HAMA AC/DC"Eco, 600"mAh, 9 V  - Бран Инсект

Адаптер HAMA AC/DC"Eco, 600"mAh, 9 V

19.99 лв.
Не е наличен
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен
Електронен уред за борба и защита от котки,  кучета и едри животни - Бран Инсект

Електронен уред за борба и защита от котки, кучета и едри животни

89.00 лв.
Не е наличен
Кучегон от Швейцария – отблъсва и ви защитава от зли кучета и котки  - Бран Инсект

Кучегон от Швейцария – отблъсва и ви защитава от зли кучета и котки

49.90 лв.
Не е наличен

Малко повече за котките, кучетата и приложението на препаратите


Кучетата и котките са преносители на голям брой зарази, които могат да пренесат чрез своите екстременти, с които маркират територията, която обитават или обхождат. Ухапванията също не са изключение, а това прави борбата с тези животни още по-необходима. Безстопанствените кучета и котките са сред най-често срещаните преносители на бълхи и кърлежи сред хората.

Обитавайки паркове, детски площадки и дворни пространства, тези животни могат да доведат паразитите във вашия дом и наред с това да причинят редица други проблеми. Бран Инсект може да ви помогне в борбата с бездомните кучета и котки с хуманни, но напълно ефективни средства.

Мерките за борба с кучета и котки трябва да бъдат напълно безвредни и ние от Бран Инсект ЕООД сме съобразили своята дейност с тези изисквания. В нашия магазин ще откриете отлични съвременни средства за прогонване на кучета и котки, действащи ефективно както срещу единични екземпляри, така и срещу големи глутници и популации.

Репелентите срещу котки и кучета са разработени на базата на био компоненти, които нямат вредно действие срещу хора, нецелеви животни и околната среда. Те съдържат натурални съставки с неприятна за животните миризма, която ги отблъсква на безопасно разстояние от обработените терени.

Продуктите за прогонване на кучета и котки са на достъпна цена и в готова за употреба форма, което улеснява максимално тяхната употреба от хора, които не притежават специални познания или екипировка. Приложението на репелентите срещу кучета и котки няма противопоказания и те могат да се използват дори в затворени помещения, като мазета, стопански постройки, гаражи, складове и др.

Нанесени на открито, тези препарати са недоловими за човешкото обоняние, което ги прави отлични средства за защита на детски и спортни площадки, паркове, алеи и дворове. Защитата от безпризорни животни е не само 100% ефективна, но и изключително дълготрайна, като действието на някои от нашите репеленти продължава около 2-3 месеца, след което може да се извърши ново третиране.

Някои от препаратите за защита от кучета и котки, които предлагаме могат да се използват както върху хоризонтални терени, така и върху вертикални повърхности, като огради, врати на гаражи и дървета, които кучетата често маркират със своята урина. Тези препарати ви спасяват не само от набезите на самите животни, но и от неприятната миризма, която оставят след себе си.

Бран Инсект ви предлага едни от най-качествените био препарати за отблъскване и прогонване на безпризорни кучета и котки, които са напълно ефективни дори под въздействие на неблагоприятни външни влияния, като дъжд, силно слънце, прах и т.н. Продуктите срещу котки кучета са в поставени в удобни за работа опаковки с апликатори, което ви дава възможност да ги нанасяте по най-лесния и бърз начин.

За да си осигурите максимална ефективност на закупените от нас препарати е важно да ги съхранявате и използвате по начина, указан от производителя. Макар че са напълно безопасни, Бран Инсект ви съветва да държите репелентите далеч от досега на деца и нецелеви животни.