ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уреди и машини за защита от вредители

Тук ще намерите само най-качествените уреди и машини за борба и унищожаване на вредители предлагани в България. Гарантираме за качество на селекцията от механични, електронни и ултразвукови устройства, тъй като фирмата ни се ползва с високо реноме още от основаването през 2005 г. Всяка една машина или уред са с доказан произход и от известен в сферата си производител. Всички електронни уреди за защита от вредители са с 24 месеца гаранция, когато ги използвате по предназначение и според инструкциите за правилна експлоатация.
Важно: добре е да се знае, че всички външни уреди срещу змии и къртици които се забиват в земята и излъчват импулси, действат най-добре при хоризонтални терени или такива с умерена денивилация. При по-голяма денивилация или неравности импулсите могат да не се разсейва оптимално в по-високите или по-ниските части от терена, а също може да не достигнат до краищата на обекта.

 
Още за машините и уредите за защита от вредители

Още за спецификите им на приложение

Всеки уред има специфични настройки и режими на работа и е за определен тип помещение и вид вредител, някои са подходящи за мазета, други за жилищни помещения, трети за големи складове, други за защита на открити зелени площи или дървета, а някои са за борба срещу вредители в автомобили.

Има комбинирани устройства срещу насекоми и гризачи, има машини за прогонване на птици или за отблъскване на едри животни.

Предлагаме също капани за къртици и уникални капан за улавяне на мишки и друг за убиване на плъхове, който работят с безотровни примамки и могат да се ползват дори в жилища, където живеят малки деца. Въобще предлагаме качествени и малко познати методи, с които всеки сам, да води самостоятелно борба с вредителите, а ако това не ви е любимото занимание, може да поръчате и ние да го извършим вместо вас.