ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати и уреди за борба с косове, скорци (косери)

Изхождайки от опита си в борба с птици и други вредители, който е от 2005г., подбрахме за клиентите си само най-ефективните и доказали качеството си препарати, уреди и други средства за прогонване на косове, скорци (известни и като косери) от плодни и зеленчукови градини, дворове и други терени.  По-долу ще намерите ефективно плашило във формата на гарван - той е естествен враг на тези и други дребни птици. Също така предлагаме за защита от тях и двата най-здрави модела шипове против птици. Продаваме и друго плашило за отблъскване на птици, което е във формата на балон, а също и няколко репелента против кацане на косове, скорци, лястовици, гълъби и други пернати.  За по-бърз ефект и по-дълготрайна защита, може да комбинирате и няколко от средствата ни за борба с косове и косери (скорци), тъй като всички те са напълно безвредни за хората и природата. 

 
Още за защитата от скорци (косери) и косове

Още за продуктите на Бран Инсект срещу скорци и косове

Всеки продукт съдържа детайлно описание и инструкции как да се ползва, така че се придържайте стриктно към тях за да останете максимално удовлетворени от ефекта. При нужда от допълнителна консултация за борбата със скорци и премахването на косове или каквито и да е други проблемни птици, моля не се колебайте да се свържете с наш специалист.

Гарантираме, че всеки от предлаганите от нас уреди и препарати за борба с косове и скорци са с доказана ефективност само когато бъдат нанесени правилно т.е. според описанията на производителя. Освен това всичките ни стоки за защита от птици са напълно безвредни за хората и природата и според спецификата на обекта (както споменахме и по-горе), може спокойно да комбинирате дори няколко от средствата за прогонване на птици и така да увеличите ефективността им многократно. Например плашилото за борба със скорци и косове, може да се комбинира с някой от репелентите ни за намазване върху повърхности, стига обекта да позволява това.