ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уреди, устройства и отровни средства за защита от съсели (сънливци)

Изберете някое от качествените ни средства за борба със съселите. Тези натрапници се заселват най-често в подпокривните пространства на имотите, където изграждат колони от десетки екземпляри. Спят зимен сън и са активни предимно нощно време, като основна индикация за наличие на съсели е типичното им топуркане и звук наподобяващ тичане и търкаляне на предмети по пода на тавана. Предлагаме за защита от сънливците ефикасна силна отрова, която ги унищожава дори след еднократен прием. Имаме и богат избор от електронни апарати и устройства които ги прогонват и отблъскват надалеч от дома ви. При сериозни проблеми със съсели (сънливци) може да комбинирате два метода, например да заложите от отровата (препарата в буркан, описан по-долу) и след 10-14 дни да поставите и електронен уред който да ги прогонва и отблъсква. И тук максимата две е повече от едно важи с пълна сила. 

 
Разберете повече за прилагането на методите и средствата срещу съселите!
Червени дератизационни чинийки - купички за залагане на отрова срещу гризачи - Бран Инсект

Червени дератизационни чинийки - купички за залагане на отрова срещу гризачи

5.00 лв.
Не е наличен
Електронен уред за борба и защита от котки,  кучета и едри животни - Бран Инсект

Електронен уред за борба и защита от котки, кучета и едри животни

89.00 лв.
Не е наличен

Повече за продуктите ни срещу съсели

Когато залагате отрови за борба срещу съселите (сънливците), винаги това трябва да става с ръкавици за еднократна употреба, тъй като тези гризачи имат изключително силно развито обоняние и могат да не консумират заложения препарат. Залагайте отровите на места където преминават вредители т.е. в близост до техни дупки в тавана на покрива или където сте забелязали техни изпражнения.

Електронните уреди и ултразвуковите машинки за премахване на съсели залагайте според инструкциите на всеки уред описани подробно в описанието му в сайта ни. Ако сте решили да приложите повече от един метод за защита от сънливците и срещате затруднения кога кой метод или средство да приложите, моля свържете се с наш специалист за да ви консултира професионално.