ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Обезмирисители на изгодни цени

Миризмите, с които понякога се налага да съжителстваме могат да влошат сериозно качеството ни на живот. Неприятните миризми, съпътстващи отглеждането на домашни любимци са способни да подложат на сериозно изпитание нашите нерви, а и любовта ни към тях. Миризмата на кучешка и котешка урина, както и тази на декоративните гризачи има неприятното свойство да се просмуква в подовите настилки, дамаските на мебелите и в стените и по този начин да ни преследва с години.

 
Научете повече за обезмирисителите

Още за обезмирисителите предлагани от Бран Инсект


В жилищните и обществени помещения, където се пуши се среща друг сериозен проблем – миризмата на цигарен дим, която понякога не се може да се премахне по никакъв начин. Мухълът и плесените са сериозен проблем в мазетата и приземните помещения. Тяхната миризма също не може да бъде отстранена с конвенционални средства. Бран Инсект ЕООД ви предлага едни от най-ефективните обезмирисители, с чиято помощ ще се радвате на свеж въздух във всички търговски, обществени и жилищни помещения.

В онлайн магазина на Бран Инсект ще намерите отлични обезмирисители за въздух, които са не само с отлично качество, но и на много изгодни цени. Те са разработени на базата на изцяло натурални съставки, което ги прави подходящи за употреба дори в помещения, в които се отглеждат малки деца.

Огромно предимство на нашите обезмирисители е тяхната способност да абсорбират неприятните миризми. Повечето конвенционални ароматизатори, продавани в търговската мрежа имат свойството да замаскират миризмите, но не и да ги поглъщат и премахват напълно. Това не се отнася за продуктите, които ние ви предлагаме.

Предлагани в силно концентрирана форма, нашите отлични обезмирисители действат изключително бързо и дълготрайно. Те са перфектното решение за влажни помещения, където миризмата на плесен и мухъл се е просмуквала с години и е почти невъзможно да бъде премахната напълно.

Продуктите за освежаване на въздух, с които работим са напълно безопасни както по време на употреба, така и след обработка на засегнатите помещения. Те могат да се обитават без никакъв риск, непосредствено след третиране, като това важи и за домашните любимци. Именно четириногите са източник на неприятни миризми в жилищните помещения, а с нашите обезмирисители могат да се обработят дори котешки тоалетни, клетки на птици, места за спане и дрехи на домашните любимци.

Обезмирисителите, предназначени за премахване на неприятните миризми от домашно отглежданите животни са разработени на базата на смес от природни минерали. Те са без цвят и могат да се посипват директно върху козината на животните – предимно някои породи кучета.

Това е възможно, тъй като тези продукти са нетоксични и неалкални. Те са биоразградими и могат да се изхвърлят в контейнерите за битови отпадъци без риск за околната среда, хора и нецелеви животни.

Макар че нашите обезмирисители са напълно безопасни, ние ви съветваме да ги съхранявате на места, недостъпни за малки деца и домашните ви любимци. Избягвайте поглъщане на препаратите и попадането им в очите и ги съхранявайте съгласно указанията, за да ги запазите годни за употреба, без да понижавате тяхната ефективност.

Бран Инсект не носи отговорност за неефективност на препаратите, в случай на неправилна употреба и съхранение, както и при злополуки, възникнали поради небрежност от ваша страна. Следвайте указанията на производителя или инструкциите на нашите сътрудници.