ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пpепарати против оси, стършели и други жилещи насекоми

Осите и стършелите, наред с останалите жилещи ципокрили насекоми могат да бъдат сериозна заплаха за здравето на хората, особено на тези, с непоносимост към тяхното ужилване. Жилещите летящи насекоми са опасни не само на открито, но и в затворени помещения, където понякога се заселват и гнездят – тавански помещения, подпокривни пространства, стопански постройки и други места.

 
Запознайте се с вредата от осите
Инсектицидна лампа - унищожава комари, мухи и др. насекоми PLUS ZAP 16 - Бран Инсект

Инсектицидна лампа - унищожава комари, мухи и др. насекоми PLUS ZAP 16

154.00 лв.
Не е наличен
Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи... - Бран Инсект

Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи...

460.00 лв.
Не е наличен
Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми - Бран Инсект

Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми

172.90 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен
Инсектицидна лампа Light Spider IP65 Inox за HACCP (ХАСЕП) - Бран Инсект

Инсектицидна лампа Light Spider IP65 Inox за HACCP (ХАСЕП)

410.00 лв.359.00 лв.
Не е наличен
Модел инсектицидна лампа Light Spider 2 - по ХАСЕП стандарт - Бран Инсект

Модел инсектицидна лампа Light Spider 2 - по ХАСЕП стандарт

111.90 лв.
Не е наличен
Силна лампа срещу инсекти - Light Spider за HACCP (ХАСЕП) - Бран Инсект

Силна лампа срещу инсекти - Light Spider за HACCP (ХАСЕП)

254.00 лв.240.00 лв.
Не е наличен
Препарат Фикам от 15 г - Бран Инсект

Препарат Фикам от 15 г

29.00 лв.
Не е наличен
Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак - Бран Инсект

Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак

149.00 лв.
Не е наличен

Осите са опасен и подценяван враг, но с добри препарати лесно умират

Една сериозна популация на оси, търтеи, стършели и др. може да развали лятната ви почивка на вилата или да ви попречи да съберете реколтата от плодните дръвчета и грозде. Борбата с осите изисква упоритост и желание за решаване на проблема, но най-вече – качествени професионални препарати за унищожаването им, каквито трудно можете да намерите в търговската мрежа.

Не допускайте осите да влошават качеството ви на живот. Не позволявайте те да се превърнат в постоянна заплаха. Бран Инсект е на ваше разположение, когато имате нужда от помощ срещу нашествието на оси и други жилещи насекоми. Ние препоръчваме да използвате нашите професионални услуги в борбата с осите, но при желание, можете да закупите от нас ефикасни продукти, които да използвате сами.

Важно: не забравяйте, че жилещите насекоми могат да бъдат понякога дори смъртоносни за алергичните към тях хора и животни.

Бран Инсект ЕООД ви предлага едни от най-добрите инсектицидни препарати, отговарящи на съвременните изисквания за качество и безопасност. Те са одобрени и отпуснати за продажба под контрола на Министерство на здравеопазването, с което се гарантира пълната им безопасност за хора и нецелеви животни.

Какво препарати против оси може да откриете в нашия онлайн магазин

Ние можем да ви предложим както продукти за свободна употреба, така и отлични професионални препарати против оси и стършели от най-висок клас, като препаратите препоръчваме да използвате особено внимателно, в случай, че изберете да ги прилагате сами. Опръскването на открити площи срещу оси, стършели и други жилещи инсекти изисква специални познания, качествена  екипировка включваща и защитно було за главата, с които ние разполагаме. Моля, не рискувайте здравето и живота си, предприемайки стъпки, за които нямате нужните опит и познания и може да съжалявате.

В нашия онлайн магазин можете да откриете качествени аерозолни препарати, с които да третирате засегнатите от оси помещения и дворни пространства, като при тяхната употреба отново е изключително важно да бъдете защитени с подходяща екипировка, тъй като в някои случаи насекомите стават особено агресивни към хората и животните намиращи се в близост до мястото, където са атакувани.

За местата, където употребата на инсектицидни препарати е нежелателна или непозволена, ние предлагаме отлично решение под формата на нетоксични капани. Те могат свободно да се използват в жилищни или търговски помещения, тъй като не притежават неприятна миризма и не отделят токсични изпарения.

За по търпеливите ни клиенти, предлагаме капаните за улавяне на осите и стършелите в които е разположена примамка със специален феромонен атрактант, който привлича жилещите насекоми, след което ги залавя без да им дава никаква възможност да избягат. С няколко подобни капана, вие можете да защитите своя дом и двор от оси и стършели по възможно най-безопасен начин и на изключително изгодна цена.

При употребата на капани е важно да ги поддържате в състояние, в което те ще бъдат напълно ефективни, а това означава да подменяте примамката в тях, според инструкциите на производителя. Осите няма да ви безпокоят ако решите да използвате нашите специализирани препарати, а средствата за борба с тях няма да застрашат по никакъв начин здравето на хора или нецелеви животни.

Важно: Бран Инсект не носи отговорност за злополуки, възникнали, поради неспазване на мерките за безопасност. Следвайте стриктно инструкциите за работа с препаратите, закупени от нас и ги съхранявайте съгласно указанията на производителя.