ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пpепарати против оси, стършели и други жилещи насекоми

Осите и стършелите, наред с останалите жилещи ципокрили насекоми могат да бъдат сериозна заплаха за здравето на хората, особено на тези, с непоносимост към тяхното ужилване. Жилещите летящи насекоми са опасни не само на открито, но и в затворени помещения, където понякога се заселват и гнездят – тавански помещения, подпокривни пространства, стопански постройки и други места.

 
Запознайте се с вредата от осите

Антивеспе - аерозолен спрей за унищожаване на оси. Цена 29 лв.

29.00 лв.
Не е наличен

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен

Алфабан Супер МЕ - ефикасен препарат за борба срещу хлебарки

6.50 лв.
Не е наличен

Пулверизатор за инсектициди (препарати против насекоми) и растителни торове

7.99 лв.
Не е наличен

Една сериозна популация на оси, търтеи, стършели и др. може да развали лятната ви почивка на вилата или да ви попречи да съберете реколтата от плодните дръвчета и лозя. Борбата с осите изисква упоритост и желание за решаване на проблема, но най-вече – качествени професионални препарати за унищожаването им, каквито трудно можете да намерите в търговската мрежа.

Не допускайте осите да влошават качеството ви на живот. Не позволявайте те да се превърнат в постоянна заплаха. Бран Инсект е на ваше разположение, когато имате нужда от помощ срещу нашествието на оси и други жилещи насекоми. Ние препоръчваме да използвате нашите професионални услуги в борбата с осите, но при желание, можете да закупите от нас ефикасни продукти, които да използвате сами.

Бран Инсект ЕООД ви предлага едни от най-добрите инсектицидни препарати, отговарящи на съвременните изисквания за качество и безопасност. Те са одобрени и отпуснати за продажба под контрола на Министерство на здравеопазването, с което се гарантира пълната им безопасност за хора и нецелеви животни.

Ние можем да ви предложим както продукти за свободна употреба, така и отлични професионални препарати против оси и стършели от най-висок клас, като препаратите препоръчваме да използвате особено внимателно, в случай, че изберете да ги прилагате сами. Опръскването на открити площи срещу оси, стършели и други жилещи инсекти изисква специални познания, качествена  екипировка включваща и защитно було за главата, с които ние разполагаме. Моля, не рискувайте здравето и живота си, предприемайки стъпки, за които нямате нужните опит и познания и може да съжалявате.

В нашия онлайн магазин можете да откриете качествени аерозолни препарати, с които да третирате засегнатите от оси помещения и дворни пространства, като при тяхната употреба отново е изключително важно да бъдете защитени с подходяща екипировка, тъй като в някои случаи насекомите стават особено агресивни към хората и животните намиращи се в близост до мястото, където са атакувани.

За местата, където употребата на инсектицидни препарати е нежелателна или непозволена, ние предлагаме отлично решение под формата на нетоксични капани. Те могат свободно да се използват в жилищни или търговски помещения, тъй като не притежават неприятна миризма и не отделят токсични изпарения.

За по търпеливите ни клиенти, предлагаме капаните за улавяне на осите и стършелите в които е разположена примамка със специален феромонен атрактант, който привлича жилещите насекоми, след което ги залавя без да им дава никаква възможност да избягат. С няколко подобни капана, вие можете да защитите своя дом и двор от оси и стършели по възможно най-безопасен начин и на изключително изгодна цена.

При употребата на капани е важно да ги поддържате в състояние, в което те ще бъдат напълно ефективни, а това означава да подменяте примамката в тях, според инструкциите на производителя. Осите няма да ви безпокоят ако решите да използвате нашите специализирани препарати, а средствата за борба с тях няма да застрашат по никакъв начин здравето на хора или нецелеви животни.

Бран Инсект не носи отговорност за злополуки, възникнали, поради неспазване на мерките за безопасност. Следвайте стриктно инструкциите за работа с препаратите, закупени от нас и ги съхранявайте съгласно указанията на производителя.