ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати и уреди за дезинфекция

Наличието на вируси, гъбички, бактерии и всякакви болестотворни микроорганизми е недопустимо при съвременния начин на живот. Вирусите и бактериите са нещо, с което трябва да се борим ежедневно. Макар и да не ги забелязваме с прост око, те причиняват всички големи епидемии. Ето защо в сайта на Бран Инсект ще намерите няколко качествени препарати за дезинфекция, като дезинфектанта Клодан Д, а също и уред за ефикасна дезинфекция на въздуха в помещения използвани за лекарски кабинети или офиси. Така ще може да отстраните от повърхности или от въздуха вредните микроорганизми, като: паразити, вируси, бактерии и други. 

 
Защо е нужно да позваме препарати за дезинфекция?
Ирландски бебешки почистващи кърпички Water Wipes без алкохол - Бран Инсект

Ирландски бебешки почистващи кърпички Water Wipes без алкохол

7.90 лв.
Не е наличен

От какво зависи добрата дезинфекция и как се прилагат продуктите?

Добрата дезинфекция с качествени препарати е необходима във всеки съвременен дом, но тя е още по-нужна на обществени места, особено тези, в които пребивават заразно болни хора и в помещенията, в които се произвежда, приготвя, сервира и продава храна. От ефективна дезинфекция се нуждаят всички търговски обекти от сферата на общественото хранене, както и болниците, ветеринарните лечебници и лабораториите.

Жилищата също изискват екстремна и качествена дезинфекция, особено ако са били обитавани от вредители, като плъхове и мишки или са пострадали от наводнение. Това са фактори, които могат да доведат до появата на болестотворни микроби и гъбички, а тяхното наличие подлага на сериозен риск всички обитатели на един дом, включително домашните любимци.

Средствата за дезинфекция, които Бран Инсект ЕООД ви предлага са изключително ефективни в борбата с всички познати до момента, вируси, бактерии, гъбички и спори. Те се отпускат под контрола на Министерство на здравеопазването, а това ви гарантира както тяхната ефикасност, така и пълната им безопасност. Препаратите за дезинфекция, които ще откриете в нашия магазин могат да се използват дори в битови условия и на места, където се отглеждат домашни животни. Уредите за дезинфекция обаче са предназначени за помещения с по-специализирано предназначение, като например зъболекарски кабинети, поликлиники и други здравни заведения. 

Дезинфекцията на едно помещение, било то жилищно, болнично или от сферата на хранително вкусовата промишленост не може да бъде извършена с обикновените препарати за почистване. Въпреки че обещават чудеса, повечето почистващи препарати не могат да унищожат напълно най-опасните вируси, гъбички, спори и болестотворни бактерии. А препарати като белината, която е един от най-широко ползваните дезинфектанти имат прекалено остра и задушлива миризма и са неподходящи например при болно лежащи или помещения които не могат да се проветряват за дълго време. Освен това белината може да причини сериозни изгаряния на кожата и при неправилна употреба не рядко уврежда мебели, килими и други вещи, докато с професионалните препарати за дезинфекция това е почти невъзможно да се случи, освен ако умишлено не завишите многократно дозата.

Това, което ни дава основание да гарантираме за максималната ефективност на предлаганите от нас продукти за дезинфекция е наличието на хлор в тях – химическо вещество, доказало че може да унищожи незабавно всички източници на зарази и инфекции. Препаратите, съдържащи тази съставка притежават ясно изразени антимикотични, антивирусни, спороцидни и антибактериални свойства, но освен това са в балансирана формула убиваща микроорганизмите и щадяща здравето ви.

В заведенията за обществено хранене, като ресторанти, столове, хранителни магазини и производствени помещения за пакетиране и приготвяне на хранителни продукти не се позволява употребата на други средства за дезинфекция освен професионалните. Това, което ние ви предлагаме като дезинфекционни препарати е утвърдено и задължително за употреба, според изискванията на контролните органи – РЗИ (бившо ХЕИ) и БАБХ (Българска агенция за безопасност на храните).

Препаратите, които ще намерите в нашия онлайн магазин са подходящи за дезинфекция на твърди настилки, работни плотове, съдове за приготвяне и сервиране на храна, прибори за хранене, а също и на работно облекло, спално бельо, лабораторна стъклария и др. Те са предназначени за ежедневна дезинфекция на санитарно хигиенни и сервизни помещения в сгради с обществен достъп, без никакъв риск за здравето на хората, пребиваващи в тях.

Работата с продуктите за дезинфекция е максимално опростена, но въпреки това се налага да следвате някои задължителни правила, така че да си гарантирате отлична защита срещу инфекциозни епидемии и масови зарази. Следвайте стриктно указанията за дозиране на разтворите, съхранявайте ги съобразно изискванията и спазвайте мерките за безопасност. Всичко това ви гарантира безпроблемна работа, перфектни резултати и пълна безопасност по време на обработките.