ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати за защита от дървояди (дървесни червеи)

Вероятно дори не подозирате, че домът ви е нападнат от дървояди. Не се укорявайте – повечето от нашите клиенти са в това положение. Първите признаци, че това неприятно насекомо се е настанило в дървените материали в дома ви, са малките дупчици върху дървените повърхности и купчинките дървесен прах, образувал се около засегнатите части. От тези дупки излизат възрастните дървояди (летящи бръмбари), които преди да какавидират и да се излюпят са били дървесни червеи загнездени дълбоко в дървесината. Понякога е възможно да чуете специфичния скърцащ звук, показващ, че дървоядите и ларвите им са обсебили вашите дървени мебели или гредите на тавана и т.н. 

 
Разберете защо са опасни дървоядите!
Препарат против дървояди за вътрешна и външна употреба - Импралит (Impralit) - Бран Инсект

Препарат против дървояди за вътрешна и външна употреба - Импралит (Impralit)

8.50 лв.
Не е наличен

Повече за борбата с дървоядите и продуктите ни срещу тях


Присъствието на дървояди и ларвите им - дървесните червеи не е просто досадно. То може да бъде изключително опасно, в случай че важни елементи от сградата са от дърво, което не е било защитено по правилен начин. Дървената конструкция на вашия покрив може да бъде проядена напълно от дървоядите и това да застраши здравината на сградата и живота на нейните обитатели.

Бран Инсект ЕООД ви предлага препарати срещу дървояди от най-висок клас. Като лицензиран убиец на вредители, ние имаме достъп до най-качествените препарати за защита от вредители, които не можете да намерите в магазинната мрежа, защото те се продават при специален режим и под контрола на Министерство на здравеопазването.

Препаратите за унищожаване на дървояди, които ще откриете в тази секция на нашия магазин имат едно огромно предимство – те ви дават възможност да обработите засегната от дървояди и дървесни червеи дървесина по няколко различни начина:  чрез опръскване, обмазване или инжектиране. Използвайки средствата, които ви предлагаме, вие можете да извършите третирането по най-удобен за вас начин, но все пак това е специфичен вредител и изисква определени професионални познания. Ето защо при висока засегнатост се налага професионално опръскване срещу дървояди от наш екип, но дори и тогава  не даваме 100% гаранция за успешно унищожаване на яйцата им, а само гарантираме, че ще има унищожителен ефект върху всички възрастни индивиди (техните бръмбари). От следващия линк може да видите гаранциите ни при пръскане срещу дървояди.

Тъй като за нас основен приоритет е максималната сигурност и безопасност за здравето на хората, използващи продуктите, които продаваме, ние залагаме само на препарати за борба против дървояди, които нямат цвят и мирис и не отделят токсични изпарения. Ние работим единствено с производители, създаващи неканцерогенни инсектициди, с което гарантираме пълна защита на вашето здраве и това на домашните ви любимци.

В случай, че решите сами да се заемете с третирането срещу дървояди и техните ларви, ние ви съветваме да следвате стриктно инструкциите за работа, указани на опаковката за да има максимален ефект.

Бъдете много внимателни при съхранението и употребата на препаратите, които сте закупили от нас. Бран Инсект не носи отговорност за неуспех на обработката, в случаите, в които сте съхранявали или използвали препаратите неправилно. Винаги спазвайте мерките за безопасност, посочени от производителя по време на работа с препарата, като използвате работно облекло и защитна маска за лицето.

Съхранявайте закупените от нас препарати за унищожаване на дървесни червеи и дървояди на добре затворени места, недостъпни за деца и домашни любимци. Не изхвърляйте празните флакони от инсектициди в контейнерите за битови отпадъци. Изхвърляйте ги на места, където няма опасност да попаднат в обсега на деца или нецелеви животни.