ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Peпeлeнти, пpeпapaти, уреди и др. пpoдyкти за защита от гълъби

В онлайн магазина си сме подбрали само най-качествените препарати и ефективни уреди и средства за прогонване на гълъби, тъй като макар и да изглеждат миловидни създания, те не рядко са преносители на зарази и паразити, а и нанасят щети чрез фекалиите си по частни жилища, хотели, паметници на културата и други обществени обекти. При нас ще намерите само продукти които са напълно безвредни за прилагане от хора и не нарушават екологичното равновесие в природата.  При мащабни нападения от гълъби може да комбинирате няколко от средствата ни за прогонване на тези пернати. Например, може да напръскате с репелент (а имаме и репелент който се маже с четка) и да поставите високоефективни шипове за да защитите улуците си, като ги направите неприятно за кацане място на гълъбите. Може пък да поставите само плашило тип балон което да държи гълъбите настрани от къщата или двора ви. Решението кой препарат или устройство да използвате за да премахнете гълъбите зависи предимно от спецификата на обекта. 

 
Прочетете още за вредите от гълабите
Гел против гълъби, чайки, гларуси и други птици - BIRD FREE OPTICAL GEL - 5 бр. за 1 л.м.   - Бран Инсект

Гел против гълъби, чайки, гларуси и други птици - BIRD FREE OPTICAL GEL - 5 бр. за 1 л.м.

47.95 лв.
Не е наличен
Аерозолен спрей за отблъскване на гълъби от тавана, покрива, терасата и стрехите - Бран Инсект

Аерозолен спрей за отблъскване на гълъби от тавана, покрива, терасата и стрехите

24.90 лв.
Не е наличен

Специфики на продуктите срещу гълъби

Гълъбите са сравнително едри птици, способни да разрушат някои по деликатни части от конструкцията на сградата или част от техническото оборудване – антени, окабеляване, хидроизолация и др. Най-неприятният фактор, свързан със заселването на гълъби върху и около частни и обществени сгради е нашествието на други паразити, използващи птиците като свой основен гостоприемник.

Гълъбите пренасят бълхи, кърлежи, кокошинки и други паразити, които могат трайно да се настанят във вътрешните помещения на сградата, особено когато кацат и обитават первази на прозорци, открити тераси, стрехи на покриви и т.н. Тези птици освен това оставят след себе си и голямо количество изпражнения, които се налага да чистите ежедневно. Бран Инсект ще ви помогне да решите проблема с гълъбите бързо, лесно и по хуманен начин, като ги прогоните за дълго.

Препаратите и другите средства, предлагани от нас за ефективно премахване и пълноценна борба с гълъбите са напълно безопасни както за хората и домашните им любимци, така и за самите птици и природата. Хуманните средства, които Бран Инсект ви предлага са много ефективни, тъй като имат мощно прогонващо действие и дълготрайно остатъчно, така че да изпълняват ролята на защитна бариера срещу последващо заселване на гълъби, а също и на по-дребни видове птици, като врабчета, лястовици, косове и др.

Бран Инсект, като лицензирана фирма за борба с вредителите залага изцяло на съвременни методи при решаване на проблема с гълъбите, гнездящи и обитаващи частни и обществени сгради. Ние ви предлагаме единствено нетоксични прогонващи препарати, уреди и други средства, които действат на принципа на отблъскването, без да вредят на птиците по абсолютно никакъв начин.

Предлагаме ви ефективни репеленти за прогонване на гълъби, които могат да се използват също за защита от други по-едри видове птици, като гугутки, чайки, дроздове и т.н. Особеното при репелентите срещу птици е тяхното бързо първоначално и дълго остатъчно действие, така че да осигурят максимална защита на обработените терени през целия активен за птиците сезон.

Препаратите за прогонване на гълъби могат да се използват и от непрофесионалисти, тъй като не съдържат никакви токсични компоненти. Това дава възможност да се използват без риск в близост до жилищни и болнични помещения, като се нанасят върху первази на прозорци, върху тераси и други места, където преминават или пребивават хора.

За да си гарантирате максимален ефект от обработките срещу гълъби е важно да следвате стриктно инструкциите за приготвяне на препаратите. Имайте предвид, че неправилно приготвения и приложен препарат не ви дава 100% сигурна защита срещу птиците. При неспазване на инструкциите за работа и приложение на репелента, вие носите цялата отговорност за неуспеха в борбата с гълъбите при обработките срещу тях.

Бран Инсект ви предупреждава да използвате работно облекло, а също и предпазна екипировка – маски и ръкавици при работа с репелентите срещу птици. Те са напълно нетоксични, но могат да предизвикат проблеми в случай, че попаднат в очите или бъдат неволно погълнати. Освен това, някои от репелентите които предлагаме са силно лепливи и не трябва и не могат да се почистват с вода, но това е подробно описано за всеки продукт.

При обработки на места с голяма височина (покриви, стрехи, високи прозорци) е задължително да използвате допълнителни обезопасителни мерки. Бран Инсект не носи вина за злополуки, възникнали поради неспазване на мерките за безопасност.

Съхранявайте правилно уредите, препаратите и репелентите закупени от нашия магазин за да са максимално ефективни.