ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати срещу мравки

Мравките са сред малкото насекоми, които не носят пряк риск за вашето здраве. Те не причиняват ухапвания и инфекции и не пренасят сериозни зарази, облазвайки хранителни продукти и съдове за хранене. Въпреки това, мравките могат да бъдат много неприятен нашественик, когато се заселят в жилищни или търговски обекти, тъй като популациите им могат да достигнат от няколко хиляди до няколко милиона. Освен това обичат да прогризват и проправят пътищата си през дървени и други конструкции. Ето защо подбрахме най-качествените препарати за защита от мравки. 

 
Научете за вредата от мравките и как да се защитите от тях
Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи... - Бран Инсект

Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи...

460.00 лв.
Не е наличен
Силен соларен уред за прогонване и защита от къртици, сляпо куче, полевки и подземни вредители  - Бран Инсект

Силен соларен уред за прогонване и защита от къртици, сляпо куче, полевки и подземни вредители

45.90 лв.
Не е наличен
Препарат Атрацид ДФ - Бран Инсект

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Блатанекс – препарат против мравки в пластмасови къщички - Бран Инсект

Блатанекс – препарат против мравки в пластмасови къщички

15.00 лв.
Не е наличен
Делтасект – мощен инсектицид  за борба с летящи и пълзящи насекоми - Бран Инсект

Делтасект – мощен инсектицид за борба с летящи и пълзящи насекоми

84.99 лв.
Не е наличен
Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки - Бран Инсект

Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки

3.50 лв.
Не е наличен
Препарат Фикам от 15 г - Бран Инсект

Препарат Фикам от 15 г

29.00 лв.
Не е наличен
Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак - Бран Инсект

Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак

149.00 лв.
Не е наличен

Повече за мравките и препаратите срещу тях

Отличителна черта на мравките е, че те живеят в колонии и често се заселват в домовете на хората, където са способни да нанесат сериозни поражения. Мравките могат да прокопаят безброй миниатюрни тунели в стените и основите на вашия дом и по този начин не просто да повредят интериора, но дори да разрушат част от конструкцията на сградата.

Друго неприятно свойство на мравките е проникването в шкафове и на места, където се съхраняват хранителни продукти. Те дори могат да влязат безпроблемно в добре запечатани опаковки с храна и да ги приведат в негодно за консумация състояние. Не оставяйте пълзящите натрапници да нарушат вашето спокойствие и комфорт – доверете се на Бран Инсект за успешна борба с мравките в жилища, складове, магазини, аптеки или други обекти.

В тази секция на нашия магазин ви предлагаме отлични препарати за унищожаване и борба с мравки, които можете да използвате дори без да притежавате особени познания и умения. Част от тях са предназначени за непрофесионална употреба, като различното при тях е изключително лесният начин на употреба.

Бран Инсект ви предлага инсектицидни препарати от най-висок клас, одобрени за продажба от Министерство на здравеопазването. Това ви гарантира максимална защита от тези пълзящи вредители и безопасност както по време на обработка, така и при обитаване на третираните помещения, като задължително условие е да спазвате стриктно указанията, посочени от производителя.

Пълната сигурност и безопасност на хората, влизащи в контакт с продаваните в нашия магазин препарати е наш основен приоритет, като това важи както за вас – потребителите, така и за нашите служители, извършващи професионални обработки в частни домове и обществени обекти.

Ние работим единствено с препарати, отрови, гелове и други продукти срещу мравки, които са от доказани производители, като при препаратите против мравки за свободна продажба държим те да нямат неприятен мирис и цвят, така че да не влошават качеството на живот на хората, обитаващи обработените помещения. Много важно за фирма Бран Инсект е препаратите за борба с вредители, които продаваме и използваме да не съдържат канцерогени (ракообразуващи вещества), като по този начин защитаваме не само своите служители, но също вас - клиентите и вашите домашни любимци.

Ние ви гарантираме максимална безопасност при употреба на продуктите за защита и унищожаване на мравки, които ви предлагаме, защото сме лицензиран убиец на вредители с дългогодишен опит. Ние работим изцяло с препарати, одобрени за продажба от Министерство на здравеопазването, РЗИ (бившо ХЕИ) и БАБХ, които не можете да намерите в магазинната и аптечна мрежа. Заедно с препаратите за убиване на мравки за непрофесионална употреба, ние ви предлагаме също професионална консултация, така че да ги използвате правилно и ефективно.

Пълна гаранция за бързи и дълготрайни успехи в борбата с мравките ние даваме само, когато сами се заемем с обработка на засегнатите жилища и площи. При желание от ваша страна сами да се справите с проблема, ние не можем да гарантираме, че ще постигнете резултатите, които постигаме ние при професионално извършена обработка.

Бран Инсект не носи отговорност при неуспех, когато не са спазени указанията за употреба на препаратите. Ние не можем да бъдем отговорни за инциденти и злополуки, възникнали поради неправилно съхранение и използване на продуктите, закупени от нашия магазин.