ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати против молци и още други продукти

Молците са от малкото насекоми, които не носят пряка опасност за здравето на хора и домашни животни и въпреки това, те са вредител, с чието присъствие не бива да се примиряваме, тъй като ларвите им унищожават редица зърнени, бобови и други храни. Молците представляват дребни кафеникаво-сиви пеперуди, чиито ларви трудно могат да бъдат забелязани. Характерно за тях е бързото им размножаване до огромна популация.

 
Научете повече за молците
Инсектицидна лампа - унищожава комари, мухи и др. насекоми PLUS ZAP 16 - Бран Инсект

Инсектицидна лампа - унищожава комари, мухи и др. насекоми PLUS ZAP 16

154.00 лв.
Не е наличен
Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи... - Бран Инсект

Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи...

460.00 лв.
Не е наличен
Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци - Бран Инсект

Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци

18.99 лв.
Не е наличен
Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми - Бран Инсект

Мощна инсектицидна лампа PLUS ZAP 30 за убиване на насекоми

172.90 лв.
Не е наличен
Инсектицидна лампа Light Spider IP65 Inox за HACCP (ХАСЕП) - Бран Инсект

Инсектицидна лампа Light Spider IP65 Inox за HACCP (ХАСЕП)

410.00 лв.359.00 лв.
Не е наличен
Модел инсектицидна лампа Light Spider 2 - по ХАСЕП стандарт - Бран Инсект

Модел инсектицидна лампа Light Spider 2 - по ХАСЕП стандарт

111.90 лв.
Не е наличен
Силна лампа срещу инсекти - Light Spider за HACCP (ХАСЕП) - Бран Инсект

Силна лампа срещу инсекти - Light Spider за HACCP (ХАСЕП)

254.00 лв.240.00 лв.
Не е наличен
Димилин 48 СК – качествен инсектицид срещу кестенов молец и други летящи насекоми - Бран Инсект

Димилин 48 СК – качествен инсектицид срещу кестенов молец и други летящи насекоми

129.00 лв.
Не е наличен
Препарат Фикам от 15 г - Бран Инсект

Препарат Фикам от 15 г

29.00 лв.
Не е наличен
Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак - Бран Инсект

Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак

149.00 лв.
Не е наличен

Полезна информация за молците

В България най-разпространени са два вида молци:

  • Хранителен молец
  • Дрешен молец

И двата вида могат да причинят сериозни щети, когато се заселят на места, където има изобилие от любимата им храна. Дрешните молци са тези, с които най-често се налага да се борим в домашни условия, тъй като се хранят с памучни и вълнени тъкани. Една популация от молци може да унищожи голямо количество дрехи, постелки, дамаски на мебели и килими.

Хранителните молци са особено опасни, когато се заселят в магазини и заведения, в които се продава храна. Те предпочитат зърнените и тестени храни и могат да проникнат и снесат своите яйца дори в добре затворени опаковки.

Бран Инсект ви предлага качествени препарати и срещу хранителни и против дрешни молци. Също така извършваме и професионални услуги по унищожаване на молци, при които можем да обработим бързо и ефикасно вашия дом или търговско помещение и да го защитим от тези натрапчиви пеперуди без да е нужно вие да се заемете с борбата срещу тях.

Продуктите против молци, които ви предлагаме са с много висока ефективност, защото са разработени от водещи производители на инсектицидни препарати. Като лицензирана ДДД фирма, ние работим с препарати срещу молци, одобрени за продажба от Министерство на здравеопазването, които трудно бихте могли да намерите в търговската мрежа – магазини и аптеки, а и прилагането им е не по малко важно.

Ние предлагаме средства за прогонване на молци от жилища и търговски обекти, които не отделят токсични изпарения, не са канцерогени и нямат неприятен мирис и цвят. Те са разработени на базата на натурални съставки, които прогонват бързо и успешно вредителя далеч от обекта, който желаете да защитите.

Гаранцията за ефективно унищожение на цялата популация на молците се дължи на съдържащите се в някои видове препарати феромонни атрактанти. Благодарение на привличащите съставки се дава възможност на всички екземпляри да отидат по-бързо да консумират примамката, с което се осигурява 100% успех на обработката.

Специално за защита и борба с молците в търговски обекти, в които се приготвя, сервира и продава храна, ние прилагаме професионални ефективни капани за хранителни молци. Те не отделят неприятна миризма и не са токсични. Специфичното при тях е, че успяват бързо да уловят голяма част от вредителите, като ви осигурят чиста и спокойна среда.

За да има пълен ефект от обработката срещу молци е много важно да спазвате стриктно указанията за употреба, посочени на опаковката на препарата или друг продукт за отстраняването им. Не бива да омокряте продуктите за прогонване на молците и не бива да измивате препарата, когато е извършено опръскване, непосредствено след обработката.

Съхранявайте правилно препаратите срещу молци, закупени от нашия магазин, за да могат да ви осигурят желания резултат. Дръжте всички инсектициди далеч от досега на деца и домашни любимци, както и да безопасно разстояние от източници на огън и топлина.