ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати и други продукти срещу кърлежи

Едни от най-опасните паразити, с които се налага да се борим, като професионална ДДД фирма са пасищните кърлежи. Този вредител е кръвосмучещо насекомо от вида на акарите, притежаващ лошия навик да се впива плътно в тялото на своя гостоприемник. Кърлежът, за разлика от другите кръвосмучещи видове инсекти остава плътно залепен към своята жертва, което може да остане незабелязано, когато това е домашно животно с дълга козина. Унищожаването им има своите особености и ако не желаете сами да рискувате с пръскане срещу тях, нашите специалисти ще извършат професионално тази услуга, като нанесат правилно, на нужните места и в подходящо време и концентрация качествените ни препарата за борба с кърлежи. 

 
Как да извършите качествена защита от кърлежите сами?
Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи... - Бран Инсект

Фикам е силен инсектицид на BAYER срещу насекоми: дървеници, хлебарки, бълхи, кърлежи...

460.00 лв.
Не е наличен
Препарат Атрацид ДФ - Бран Инсект

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен
Save Card – карта за вадене на кърлежи, жила от пчели, тръни други - Бран Инсект

Save Card – карта за вадене на кърлежи, жила от пчели, тръни други

10.00 лв.
Не е наличен
Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки - Бран Инсект

Фендона 60 СК 9 мл и 500 мл – препарат срещу хлебарки

3.50 лв.
Не е наличен
Препарат Фикам от 15 г - Бран Инсект

Препарат Фикам от 15 г

29.00 лв.
Не е наличен
Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак - Бран Инсект

Широкоспектърен инсектицид на БАЙЕР срещу летящи и пълзящи насекоми - Солфак

149.00 лв.
Не е наличен

Полезно за продуктите срещу кърлежи (акари)

Кърлежите са преносители на едни от най-сериозните зарази, които все още се лекуват бавно и могат да имат трайни последици за здравето. Заболявания като Туларемия, ку-треска, кърлежов енцефалит и разбира се, лаймската болест са сред заразите, предизвиквани от паразитирането на кърлежа върху своя гостоприемник.

Трудността при унищожаването на кърлежите е безспорна. За да се постигне максимален ефект са нужни много добри съвременни препарати, както и специална екипировка и задълбочени познания относно навиците на тези паразити. Освен, че предлагаме препарати за свободна продажба, Бран Инсект е и фирма срещу вредители, която предлага посещение на място от специализиран екип, който да напръска срещу пасищни кърлежи. Стойността на услугата е описана на страницата с цени.

Препаратите за борба срещу кърлежи, които Бран Инсект ви предлага са от най-висок клас и напълно отговарящи на съвременните изисквания за ефективност и безопасност за хора, животни и околната среда. Като лицензирана ДДД фирма, само ние можем да ви предложим тези препарати – те не се продават в търговската мрежа.

Най-добрата защита срещу кърлежи си остава опръскването с професионални препарати, като за тази цел са необходими специализирана апаратура, добри познания и разбира се – професионални препарати. В случай, че решите да обработите тревните площи в своя имот срещу този паразит е важно да следвате стриктно указанията за приготвянето на разтворите, както и за тяхното приложение.

Ние от Бран Инсект сме подбрали само най-подходящите инсектициди за борба с кърлежи (акари) на открито, но и ще ви дадем няколко съвета как да ги използвате и прилагате, така че да си гарантирате максимален ефект. Подготовката на терените, подлежащи на обработка е от решаващо значение за успеха на операцията, затова имайте предвид, че в райони с гъста и висока растителност може да се наложи повторно третиране, ето защо преди пръскането е препоръчително, ако е възможно височината на растителността да се редуцира до 10 см.

Обезпаразитяването на тревните площи срещу пасищни акари е добре да се прави преди началото на активния сезон, в който се размножават и нападат, а това означава, че още в началото на пролетта трябва да се снабдите с подходящи препарати за унищожаване и защита от тези опасни насекоми и да извършите напръскване, съгласно всички изисквания. Само така можете да си гарантирате, че кърлежите няма да нападнат вашите домашни и селскостопански животни, а също вас или децата ви.

За качествена борба срещу този коварен паразит, ние предлагаме освен инсектициди и репеленти, които отблъскват акарите. Този вид препарати са най-доброто средство за директно нанасяне върху хора и домашни животни с цел защитата им от пасищни кърлежи, като са напълно безопасни, когато се прилагат точно според инструкциите и мерките за безопасност на производителя.

При пребиваване в райони, които са сериозно засегнати от пасищни акари ви съветваме да прилагате комбинирани методи за борба с този вредител. Обработете с качествени инсектициди срещу кърлежи тревните площи и зоните, в които пребивават хора и животни – дворове, стопански постройки и др. Освен това защитете себе си и домашните любимци с репеленти срещу акари. Когато решите сами да действате активно срещу тези насекоми е важно да подходите разумно и да спазвате определени мерките за безопасност: ползване на високи ботуши с запретнати вътре крачоли, носене на бели или светли дрехи, за се откроят по-лесно евентуални полепнали по вас кърлежи и други техники изискващи познания и опит.

Винаги използвайте работно облекло и защитни маски, когато опръсквате срещу кърлежи и винаги съхранявайте препаратите на места недостъпни за малки деца и животни.