ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарати против сляпо куче и други продукти

Сляпото куче е неприятен вредител, с който много земеделски стопани и собственици на имоти се налага да се борят. Негов основен недостатък е способността му да унищожи голямо количество полезни насаждения и земеделски култури. Сляпото куче действа подобно на къртицата, хранейки с кореноплодни и прокопавайки подземни тунели, които могат да обхванат голяма част от вашия имот.

 
Прочетете повече за сляпото куче
Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми - Бран Инсект

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

17.20 лв.
Не е наличен
Силен соларен уред за прогонване и защита от къртици, сляпо куче, полевки и подземни вредители  - Бран Инсект

Силен соларен уред за прогонване и защита от къртици, сляпо куче, полевки и подземни вредители

45.90 лв.
Не е наличен
Репелент против сляпо куче, къртица и видра - Бран Инсект

Репелент против сляпо куче, къртица и видра

34.90 лв.
Не е наличен

Полезно инфо за сляпото куче

Ако забележите в малки купчинки пръст върху тревните площи, в градината, парка или спортната площадка, на върха на които има миниатюрни отвори, то определено имате проблем със сляпо куче, който трябва да решите бързо и с професионални средства. Бран Инсект ЕООД има дългогодишен опит в борбата със сляпото куче, а това ви дава възможност да се възползвате от професионални съвети и средства за борба с този вредител.

Ние не ви препоръчваме да действате с непрофесионални средства в борбата с подземните вредители, като посипвате в дупките неподходящи субстанции и течности, като бензин, защото така рискувате да нанесете повече вреди, вместо да извлечете ползи.

При проблем с нашествие на сляпо куче във вашите тревни площи и насаждения, Бран Инсект ЕООД ви дава възможност да се справите бързо и окончателно с този вредител. Мерките, които ние прилагаме срещу сляпото куче са съобразени със съвременните изисквания за безопасност и хуманност, наложени в модерното общество.

Ние предлагаме отлични препарати за борба със сляпото куче, които не са токсични химикали, а безвредни био репеленти за прогонване на вредителя от засегнатите площи. Препаратите срещу сляпо съдържат единствено натурални компоненти, част от които са специфични есенции с миризма, която е изключително неприятна на този вредител.

Допълнителен плюс на репелентите срещу сляпо куче е тяхното продължително бариерно действие. Те могат да се използват като превантивна мярка, особено в райони, където вредителят е особено активен. Предварителната обработка срещу сляпо куче ви дава възможност да избегнете унищожаване на ценни насаждения и тревни терени, което винаги е по-доброто решение, в сравнение с това да се опитвате да решите проблем с голяма давност.

Закупувайки качествен репелент от нашия магазин, вие имате пълната гаранция, че той е безопасен за вас, домашните ви животни, околната среда, а също и за самия вредител. Всички продукти, които ще откриете в нашия магазин са одобрени за продажба от Министерство на здравеопазването и отговарят на стандартите за безопасна борба с вредители на открито.

Препаратите за защита от сляпо куче могат свободно да се използват в паркове, детски площадки, стадиони и голф игрища, както и в частни имоти, където се отглеждат стопански животни, пускани на свободна паша. Характерно за репелентите срещу подземни гризачи е, че действат отблъскващо единствено на вредителя, без да засягат селскостопански животни и хора.

Действието на репелентите срещу сляпо куче е продължително, но за максимална защита срещу повторна поява е необходимо да се извършват регулярни превантивни обработки, особено след проливни дъждове, които могат да понижат ефективността на препарата. Винаги прилагайте средствата за защита от подземни вредители съобразно инструкциите, за да осигурите 100% ефективна защита на тревните площи и насажденията в своя имот.

Съхранявайте препаратите, закупени от нас, точно както е посочено от производителя. Дръжте ги добре затворени, в проветриви помещения с постоянна температура. Не допускайте замръзване и силно нагряване на репелентите и ги съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни животни.