ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

ЖИВАСЕПТ ГЛЮКОНАТ туба 5 л - готов за употреба течен дезинфектант за ръце

Код на продукт: 0208

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Освен Живасепт Глюконат от 5л предлагаме и друг дезинфектант за ръце на спиртна основа в 5 л туба унищожаващ коронавируса, а също и течен дезинфектант за повърхности в 5 л туба!!!
Живасепт Глюконат е качествен дезинфектант в течна форма в туба от 5 л, който е готов за директно приложение върху ръцете. Закупувайки туба от 5 л цената на дезинфектанта излиза много по изгодна.

Състав на продукта: Този препарат за дезинфекция е съставен на основата на алкохол и хлорхексидин диглюконат, като тази комбинация го прави едновременно щадящ за кожата на ръцете и много ефективен.

Приложение на Живасепт Глюконат: Дезинфектанта е подходящ за хигиенна и хирургична дезинфекция на ръце и кожа преди медицински манипулации, а също и в места за производство и търговия с храни в обществени обекти и такива от фармацевтичната промишленост. Живасепт глюконат се прилага непосредствено върху сухи ръце или кожата, като не е необходимо и не трябва да го разреждате. Прилага се много лесно - чрез втриване в кожата на ръцете или друга част от тялото, а може и чрез омокряне с тампон – еднократно при хигиенна дезинфекция и двукратно при хирургична. Третираните участъци от кожата е необходимо да са изцяло покрити с Живасепт Глюконат в продължение на определеното експозиционно време описано по-долу.

Начин на употреба:
- хигиенна дезинфекция на ръце срещу МRSA - 5 мл се втриват веднъж за 30 сек.
- за туберколицодна дезинфекция - 2 пъти по 5 мл за 60 секунди
- хирургична дезинфекция - два пъти по 5 мл. от Живасепт Глюконат - първо за 3 мин, а после се втрива за 2 мин. т.е. общо 5 минути.  


Действие на препарата: Живасепт Глюконат има вирусоцидно (HBV/ HIV), бактерицидно действие, включително туберкулоцидно, а също и фунгицидно (C. albicans, T. mentagrophytes) действие, което продължа до 2 часа след извършване на дезинфекцията.

ВАЖНИ ПРЕДИМСТВА: Активните съставки на препарата са напълно биоразградими, което го прави предпочитан в места където се помещават хора или храни. Освен това Живасепт Глюконат е отлично филтриран за спори чрез микрофилтър и не сенсибилизира. Важно е да се отбележи, че дори след многократно ползване този течен дезинфектант продължава да има много добра кожна поносимост, а и е много приятно ароматизиран и не мерише както някои други продукти на т.н. миризма на формалин или хлор. Въобще това е един качесвен течен дезинфектант за защита на ръцете от вируси, бактерии и други микрорганизми. Не на последно място е изгодната цена за 5 литра течен разтвор за ръце, спрямо по-малките опаковки на подобни дезинфектанти.

Състав на дезинфектанта за ръце: Активни вещества на биоцида са Изопропанол 60g /100g и Хлорхексидин диглюконат 0.6g /100g

Наименование на биоцида: 
 Живасепт Глюконат 5л. - дезинфектант за ръце

Опаковка: туба от 5 л


Още ефективни продукти