ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Прахообразен дезинфектант Соликлор (Solikloor) на гранули за повърхности – срещу вируси, бактерии и др.

Код на продукт: 0206

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Соликлор (Solikloor) е  един от малкото дезинфектанти с миещ агент и е под формата на прах т.е. има ефект 2 в 1, което е предимство за бързото му разтваряне във вода и широкоспектърно действие срещу вредните микроорганизми. Уникален продукт спестяващ време и средства, който сега е на отлична промоционална цена до изчерпване на количествата!

За продукта: Дезинфектанта Соликлор е за повърхности и има мощно дезинфекционно действие срещу вируси, бактерии и други вредни микроорганизми. Убива и коронавируса (COVID-19). Съдържа и миещ агент. Това означава, че получавате две в едно т.е. дезинфектанта едновременно отмива мръсотиите и дезинфекцира подлежащите на обработка повърхности. Все пак всички хлорни дезинфектанти е добре да се отмиват след време (тъй като оставят видими следи) освен, ако не се използват в зони където това не е наложително, като например: мазета на обществени и жилищни сгради, шахти, бунища за отпадъци и др.

Формулация на Соликлор (Solikloor): В прахообразна консистенция под формата на микро гранули. Има мерителна лъжичка във всяка опаковка. Съдържа поне 56% хлор. 

Действие на дезинфектанта Силиклор гранули: вирусоцидно - включително и срещу коронавирус (COVID-19), бактерицидно (и туберколоцидно), фунгицидно и спороцидно. 

Предимство: Тъй като е в прахообразна форма се разтваря във вода много по-бързо от дезинфектантите на таблетки.

Приложение: Подходящ за нанасяне върху всякакви водоустойчиви повърхности.  Одобрен от Министерство на здравеопазването за дезинфекция на обществени обекти, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства, санитарно и лабораторно оборудване и други места.

Разходна норма: 1 мерителна лъжичка леко препълнена е 20 г. Ниска разходна норма 5 г в 5 л вода, високата 10 г в 5 л вода. Високата норма е за вируси включително и коронавирус, а ниската е за бактерицидна и фунгицидна обработка.  За лабораторно оборудване и дезинфекция на медицински средства в лечебни заведения се разтварят 10 г дезинфектант в 3 л вода.  

Състав: Троклозен натрий 96 г/100 г и хлор 56 г/100 г 

Произход: Естония

Наименование: Соликлор (Solikloor) гранули

Опаковка: 1 кг кутия с прахообразен дезинфектант с миещ агент 


Още ефективни продукти