ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Клодан Д - препарат за дезинфекция срещу вируси на топ цена

Код на продукт: 0086

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

ИМАМЕ НАЛИЧЕН Клодан Д от всички разфасовки: 18 таблетки, 500 г и 1 кг. Имаме налични и други подобни дезинфектанти, които в момента са на промоционални цени, дори по-ниски от стойността на Клодан Д от 1 кг. и също са с доказана ефективност. Единият продукт освен дезинфектант съдържа и измиващ замърсяванията препарат т.е. представлява дезинфектант на прах от 1 кг. с миещ агент, а другия е дезинфектант на таблетки от 1 кг. - таблетките са много подобни на тези на Клодан Д.  Всички от описаните дезинфектанти унищожават КОРОНАВИРУС.

Клодан Д е качествен и сравнително евтин комплексен френски препарат за дезинфекция  на повърхности. Унищожава бързо и ефикасно: вируси, бактерии, спори, гъбички и други микроорганизми, в това число е подходящ и за дезинфекция срещу вируса коронавирус (CODIV-19). Продукта е изключително икономичен и ефективен и е един от най-добрите дезинфекционни препарати в България, а и в Европа.

Бройките са силно ограничени и поръчките са динамични, затова ни извинете, ако нямаме налични от всички разфасовки, когато решите да поръчате.

Предлагаме и професионална дезинфекция срещу вирусни заболявания в жилища и всякакви търговски и обществени обекти.

Описание на препарата: Клодан Д е широкоспектърен дезинфекционен препарат на основата на хлор. Той е мощен унищожител на вируси, паразити и микроорганизми, благодарение на своите 4 основни действия - бактерицидно, спороцидно, вирусоцидно и фунгицидно. Препаратът се предлага на изключително евтина и изгодна цена под формата на ефервесцентни таблетки с дозирано съдържание на хлор.

Как се употребява препарата за дезинфекция: Една таблетка от дезинфектанта Клодан Д се разтваря в 10 литра вода, препоръчително  да е леко хладка, но не и топла. Дезинфекцията се извършва с помощта на пръскачка или ръчно. Готовият разтвор е годен за употреба до 24 часа след неговото приготвяне. Съхранява се съобразно инструкциите на производителя. Опръскванията се правят според нуждите или указанията на контролните органи.

Действие на продукта: Клодан Д има силно изразено дезинфекционно, антивирусно, антимикотично, бактерицидно и спороцидно действие, дължащо се на дозираното му съдържание на хлор, ето защо цената му е напълно оправдана и гарантира безкомпромисно качество. Разтворът унищожава в кратки срокове всички видове бактерии, спори, микроби, вируси и гъбички.

Разходна норма на Клодан Д: Една таблетка от 3,4 гр. освобождава 1.5 гр. активен хлор. Стандартната дозировка на разтвора е 1 таблетка на 10 л вода, но при коронавирус (COVID-19) от Министерство на здравеопазването препоръчаха за да се презастраховаме да се използва в двойна доза т.е. за превенция и убиване на коронавирус (COVID-19) да се разтварят по 2 таблетки в 10 л. вода. При силно замърсени повърхности също се приготвя разтвор от 2 таблетки в 10 литра хладка вода или 1 таблетка в 5 литра вода.
Иначе казано, от най-малката опаковка от 18 таблетки може да се получи между 90 и 180 литра качествен дезинфекционен разтвор.

Област на приложение: Този евтин и същевременно качествен препарат за дезинфекция против вируси, бактерии и др. микроби е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за третиране върху повърхности, лабораторна стъклария, санитарно-хигиенни и сервизни помещения, бельо и специализирано работно облекло, кухненски прибори и посуда, болнични, детски и обществени заведения, хранително-вкусовата промишленост, ветеринарната медицина и др. Подходящ за употреба при битови условия с отглеждане на домашни животни.

Важно: Никога не използвайте Клодан Д съвместно с киселини, тъй като при смесването се отделя активен газ Хлор. Препоръчва се използване на маска при работа с разтвора. Винаги разтваряйте Клодан Д в студена или леко хладка вода, но никога в топла вода.

* При нужда от професионално съдействие може да се обърнете за дезинфекция от Бран Инсект на жилище, офис, склад, тревни площи или друг обект. Ето и линк към страницата на нашата дезинфекционна станция. Позвънете и ние ще изпратим екип от специалисти.

Наименование: Клодан Д таблетки - препарат за дезинфекция срещу вируси, бактерии, спори и др. микроорганизми

Състав (АДВ): натриев дихлоризоцианурат дехидрат

Произход: Франция

Опаковка: 18 таблетки във флакон; 500 г в кутия и 1 кг в кутия


Още ефективни продукти