ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Клодан Д - препарат за дезинфекция срещу вируси на топ цена

Код на продукт: ДЕ 032

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ, а всички над 100 лв. са безплатни

Дезинфектанта Клодан Д е: качествен и евтин препарат за дезинфекция и унищожава бързо и ефикасно: бактерии, вируси, спори, гъбички и други микроорганизми.

Описание на препарата: Клодан Д е широкоспектърен дезинфекционен препарат на основата на хлор. Той е мощен унищожител на паразити и микроорганизми, благодарение на своите 4 основни действия - бактерицидно, спороцидно, вирусоцидно и фунгицидно. Препаратът се предлага на изключително евтина и изгодна цена под формата на ефервесцентни таблетки с дозирано съдържание на хлор.

Как се употребява препарата за дезинфекция: Една таблетка от дезинфектанта Клодан Д се разтваря в 10 литра вода, за предпочитане - хладка. Дезинфекцията се извършва с помощта на пръскачка или ръчно. Готовият разтвор е годен за употреба до 24 часа след неговото приготвяне. Съхранява се съобразно инструкциите на производителя. Опръскванията се правят според нуждите или указанията на контролните органи.

Действие на продукта: Клодан Д има силно изразено дезинфекционно, антивирусно, антимикотично, бактерицидно и спороцидно действие, дължащо се на дозираното му съдържание на хлор, ето защо цената му е напълно оправдана и гарантира безкомпромисно качество. Разтворът унищожава в кратки срокове всички видове бактерии, спори, микроби, вируси и гъбички.

Разходна норма на Клодан Д: Една таблетка от 3,4 гр. освобождава 1.5 гр. активен хлор. Стандартната дозировка на разтвора е 1 таблетка на 10 л вода. При силно замърсени повърхности се приготвя разтвор от 2 таблетки в 10 литра хладка вода или 1 таблетка в 5 литра вода.

Област на приложение: Този евтин и същевременно качествен препарат за дезинфекция е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за третиране върху повърхности, лабораторна стъклария, санитарно-хигиенни и сервизни помещения, бельо и специализирано работно облекло, кухненски прибори и посуда, болнични, детски и обществени заведения, хранително-вкусовата промишленост, ветеринарната медицина и др. Подходящ за употреба при битови условия с отглеждане на домашни животни.

Важно: Никога не използвайте Клодан Д съвместно с киселини, тъй като при смесването се отделя активен газ Хлор. Препоръчва се използване на маска при работа с разтвора. При нужда от професионално съдействие може да се обърнете за дезинфекция, към нашата дезинфекционна станция и ние ще изпратим екип от специалисти.

Наименование: Клодан Д таблетки - препарат за дезинфекция

Състав (АДВ): натриев дихлоризоцианурат дехидрат.

Произход: Франция

Опаковка: 18 таблетки във флакон; 500 г кутия и 1 кг кутия


Още ефективни продукти

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
Не е наличен