ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пулверизатор за инсектициди (препарати против насекоми) и растителни торове

Код на продукт: УР 030

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Този качествен пулверизатор е подходяща за: домашно или професионално пръскане на всякакви инсектициди - химически разтвори и препарати (отрови) за унищожаване и борба с насекоми, а също е изключително удобен за разпръскване и нанасяне на водоразтворими торове. Предлагаме го на  изгодна цена която отговаря на високото му качество. Освен това в края на маркуча му има и филтър за твърди и по-едри частици, който може при нужда лесно да свалите само с леко издърпване. Обратното поставяне на филтъра за непропускане на твърди частици става отново с лекота.

Защо да ползвате този пулверизатор при работа с инсектициди или торове?
Надеждността на пулверизатора идва от там, че е специално разработен с подсилени части за нанасяне на химически разтвори – инсектицидни препарати срещу вредители в жилищата или по растенията, а и за торове. Описаните химикали имат силно корозиращо и разяждащо действиеи износват много бързо частите на повечето непрофесионални уреди от този клас, докато при този пулверизатор са използвани само най-качествените и надеждни елементи за да може ефективността от пръскането и лекотата с която работите да са максимални и безотказни. Освен това разпръсква изключително фино струята, така че хем да се пести от количеството на препарата (инсектицид или тор), хем да може да се нанася без риск да намокрите ненужно много скъп електронен уреди мебели или настилки, които с обикновен пулверизатор може да залеете с течност поради по-нискокачествените им дозатори и така несъзнателно да ги увредите. Така вие купувате уред на разумна цена който е подходящ за нанасяне на всякакви инсектициди и водоразтворими торове.

Как да увеличите живота на пулверизатора?
След всяко ползване не оставяйте в уреда разтвора от ползвания инсектицид или тор, а го изсипвайте в друго шише, което обезопасете и дръжте далеч от хора и животни. След това изплакнете пулверизатора с топла, но не и с вряла вода, част от нея оставете вътре и пръснете няколко пъти за да премахнете препарата който е останал в него. Изсипете останалата вода от него и така вече празния уред е готов за ново ползване.

Наименование на продукта: Пулверизатор за нанасяне на инсектициди и торове

Произход: България

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти
Био спрей с репелент против ужилване от комари - Бран Инсект

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
Не е наличен