ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Цитрол 10/4 УЛВ – ефикасен препарат за борба с комари на открито

Код на продукт: 0111

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Цитрол 10/4 УЛВ е подходящ още срещу: Мухи, папатаци и други летящи насекоми

Описание: Ефикасният инсектицид за борба с комари на открито Цитрол 10/4 УЛВ, който ви предлагаме на достъпна цена представлява емулсионен концентрат, от който се приготвят работни разтвори за обработка чрез опръскване на открити тревни площи, засегнати от нашествие на комари, мухи или други летящи инсекти. Този препарат е разтворим в масло и във вода и е предназначен за професионална употреба.

Начин на употреба: Прилага се с помощта на генератори за студен (УЛВ) или топъл аерозол от ръка, от автомобил или от въздуха. Обработките се извършват по време на най-активния летеж на целевите насекоми – през деня при обработка срещу мухи и надвечер при третиране срещу комари и папатаци.

Действие на продукта: Качественият препарат за унищожаване на комари и други летящи насекоми Цитрол 10/4 УЛВ на топ цена съдържа синергист, който осигурява бързо първоначално и мощно убиващо действие. Ефектът се проявява, когато аерозолните генератори разпръснат инсектицида под формата на безброй стабилни, леки, микроскопични капчици, плуващи продължително време във въздуха. По този начин, те проникват под листата и стрехите, поразявайки летящите насекоми в рамките на 20-30 минути.

Разходна норма:

При наземно третиране: 4 мл/дка

При обработки от въздуха: 8 мл/дка

Област на приложение: Ефикасният препарат за борба с комари Цитрол 10/4 УЛВ одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за употреба на открито – около водоеми и тревни площи и на места с концентрирана популация на комари, мухи, папатаци и други летящи насекоми. Цитрол е с бързо първоначално и дълготрайно остатъчно действие.

Важно: Не изхвърляйте опаковките на места, предназначени за битови отпадъци. Спазвайте стриктно указанията за съхранение и употреба. Този препарат е предназначен за професионална употреба. При вероятност от разплискване, да се носят защитни очила. При вероятност от вдишване на аерозола, да се носи подходяща респираторна маска.

Наименование: Цитрол 10/4 УЛВ

Състав (АДВ): 100 г/л циперметрин; 40 г/л пиперонил бутоксид

Произход: Великобритания

Опаковка: 1 л


Още ефективни продукти
Био спрей с репелент против ужилване от комари - Бран Инсект

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
В наличност
Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари - Бран Инсект

Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари

85.00 лв.
Не е наличен
Димилин 2 ТБ - Водоразтворими таблетки за контрол на ларвите на комарите - Бран Инсект

Димилин 2 ТБ - Водоразтворими таблетки за контрол на ларвите на комарите

145.99 лв.
В наличност