ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Екологичен течен репелент срещу нападение от гълъби и прилепи

Код на продукт: 410500-10

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на еко спрея срещу гълъби и прилепи:

Освен този ефикасен италиански репелент срещу кацане на гълъби и прилепи, предлагаме и друг течен спрей срещу гълъби и прилепи, който дори е още по-евтин, но и разфасовката му е 500 мл, а не 1 литър  т.е. получавате по-малко количество препарат на по-ниска цена. 

Еко спреят ни представлява ефикасна натурална бариера срещу нашествие на птици и прилепи, като за по-лесно нанасяне препаратът се продава във флакон с пулверизатор.

Начин на употреба и област на приложение на екологичния спрей:

  • Почистете добре местата, подлежащи на защита от птичи екстременти, разклатете добре екологичния препарат и напръскайте посещаваните от птиците места, като е желателно, в случай на дъжд или измиване с вода или друг препарат да се извърши повторно третиране с репелента.
  • Ефективният репелент срещу птици и прилепи освен, че е на ексклузивна цена е разработен на базата на изцяло натурални съставки – напълно безопасни за хора, животни и околната среда. Той не се нуждае от разрешение на МЗ за продажба и е предназначен за употреба върху первази, балкони и други хоризонтални повърхности, където нежеланите животни кацат и обитават.

Действие на продукта:

Ефикасният репелент за отблъскване на гълъби и прилепи, който е на топ цена и се предлага в готова за употреба течна форма съдържа само натурални етерични масла, отделящи изключително неприятна за птиците и прилепите миризма. Той изпълнява функцията на ароматна бариера с дълготрайно действие, като прогонва птиците и ги държи далеч от обработените площи.

Разходна норма:

Зависи от площта на терените подлежащи на защита. Повтаряйте обработката след проливен дъжд или след около 7-10 дни докато гълъбите и прилепите изградят навик да не посещават местата.


Важно: Този течен еко репелент срещу птици и прилепи не действа срещу лястовици.
Да не се пие и пуши по време на работа с препарата.
При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца и домашни любимци.
Съхранявайте на сухо и проветриво място.
Да се избягва вдишване, поглъщане и контакт с кожата и очите.

Наименование: Прогонващ течен еко спрей - за отблъскване на гълъби и прилепи.

Състав (АДВ): Вода, нейонна емулсия и натурални ароматни етерични масла, който са безвредни за хора и животни.

Произход: Италия

Опаковка: 750 мл


Още ефективни продукти