ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Течен репелент срещу нападение от гълъби и прилепи

Код на продукт: 0126

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Описание: Освен този ефикасен италиански репелент срещу гълъби и прилепи, предлагаме и друг течен спрей срещу гълъби и прилепи, който дори е още по-евтин. Той представлява ефикасна натурална бариера срещу нашествие на птици и прилепи. За по-лесно нанасяне препаратът е във флакон с пулверизатор.

Начин на употреба: Почистете добре местата, подлежащи на защита от птичи екстременти, разклатете добре препарата и напръскайте посещаваните от птиците места, като е желателно, в случай на дъжд или измиване с вода или друг препарат да се извърши повторно третиране с репелента.

Действие на продукта: Ефикасният репелент за отблъскване на гълъби и прилепи, който е на топ цена и се предлага в готова за употреба течна форма съдържа само натурални етерични масла, отделящи изключително неприятна за птиците и прилепите миризма. Той изпълнява функцията на ароматна бариера с дълготрайно действие, като прогонва птиците и ги държи далеч от обработените площи.

Разходна норма: Зависи от площта на терените подлежащи на защита.

Област на приложение: Ефективният репелент срещу птици и прилепи освен, че е на ексклузивна цена е разработен на базата на изцяло натурални съставки – напълно безопасни за хора, животни и околната среда. Той не се нуждае от разрешение на МЗ за продажба и е предназначен за употреба върху первази, балкони и други хоризонтални повърхности, където нежеланите животни кацат и обитават.

Важно: Този течен репелент срещу птици и прилепи не действа срещу лястовици. Да не се пие и пуши по време на работа с препарата. При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца и домашни любимци. Съхранявайте на сухо и проветриво място. Да се избягва вдишване, поглъщане и контакт с кожата и очите.

Наименование: Бруер – течен репелент за отблъскване на гълъби и прилепи

Състав (АДВ): Нейонна емулсия, вода, натурални етерични масла.

Произход: Италия

Опаковка: 1 л


Още ефективни продукти
Препарат против лястовици и други птици - Бран Инсект

Препарат против лястовици и други птици

60.00 лв.
Не е наличен
СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета - Бран Инсект

СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета

15.50 лв.
Не е наличен