ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Плашило за отблъскване и прогонване на птици

Код на продукт: 0169

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Плашилото отблъсква и прогонва следните птици: гълъби, скорци, врабчета, лястовици, чайки, врани, косове, гъски, патици, кълвачи. гларуси и др. Плашилото не е подходящо и не дава резултат срещу прилепи. Възможно е цвета на плашилото да е различен от посочения на снимката, но това няма да намали качеството, тъй като всички предлагани разцветки са тествани от производителя за отблъскване на съответните видове птици. 

Описание: Плашилото за птици е изработено от качествен винил (ПВЦ) материал и представлява жълт балон върху който има червени кръгове в средата на които има пробляскващи елементи. Кръговете са разпределени така, че да симулират очи на хищна птица, така че плашилото да прогонва и отблъсква натрапчиви птици във всички посоки от които биха долетели: гълъби, врабчета, лястовици, косове, скорци, чайки, врани, патици, кълвачи, врани и дори гъски. 

Начин на употреба: Закачете го на място в което имате проблеми с птици които искате на отблъснете или да прогоните за дълго време. Може под дърво, или на веранда и т.н. Да се надува до максимум 85-90% от обема. За  да се увеличат случайните движения на плашилото , използвайте пружиниращ прът, с малко по дълго въженце, но ако е много ветровит района е добре под плашилото за птици да закрепите нещо, така че да не позволявате да го вее прекалено силно вятъра т.е. трябва само да се полюшва за да е по ефективно.  При монтиране на две или повече плашила за прогонване на птици е по-подходящо да ги поставите на различна височина минимум на 60 см едно от друго.

На каква площ действа плашилото против птици: Един такъв жълт балон отблъсква гълъби, врабчета, лястовици, косове, скорци, чайки, врани, патици, кълвачи, врани, гъски, гугутки и други птици от площ до около 300 кв.м.

Област на приложение: Практически може да ползвате плашилото навсякъде, тъй като това е един от най-хуманните методи за отблъскване и прогонване на птици, защото не ги убива или наранява и не застрашава човешкото здраве или природата.

Важно: За да не привикнат птиците към плашилото е необходимо, да не се оставя на едно място за продължително време. При спуквания, може да залепите винила с лепило за гума
Наименование: „Плашило за прогонване и отблъскване на птици“ тип балон

Състав: Здрав винил и холограмно алуминиево фолио

Произход: В зависимост от доставчика е Италия или Германия

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти
СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета - Бран Инсект

СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета

15.50 лв.
Не е наличен