ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Плашило балон за отблъскване и прогонване на птици

Код на продукт: 0169

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Плашилото с форма на балон отблъсква и прогонва успешно следните птици: гълъби, скорци, врабчета, лястовици, чайки, врани, косове, гъски, патици, кълвачи, гларуси и др.

Важно за плашилото балон:

Плашилото срещу птици не е подходящо да се ползва срещу прилепи, тъй като не дава добри резултат срещу тях.
Възможно е цвета на плашилото да е различен от посочения на снимката, но това няма да намали качеството, тъй като всички предлагани разцветки са тествани от производителя за отблъскване на съответните видове птици. 

Описание:

Плашилото за птици е изработено от качествен винил (ПВЦ) материал и представлява жълт балон върху,  който има червени кръгове в средата на които има пробляскващи елементи. Кръговете са разпределени така, че да симулират очи на хищна птица, така че плашилото да прогонва и отблъсква натрапчиви птици във всички посоки от които биха долетели: гълъби, врабчета, лястовици, косове, скорци, чайки, врани, патици, кълвачи, врани и дори гъски. 

Начин на употреба:

Закачете го на място в което имате проблеми с птици които искате на отблъснете или да прогоните за дълго време. Може под дърво, или на веранда и т.н. Да се надува до максимум 85-90% от обема. За  да се увеличат случайните движения на плашилото , използвайте пружиниращ прът, с малко по дълго въженце, но ако е много ветровит района е добре под плашилото за птици да закрепите нещо, така че да не позволявате да го вее прекалено силно вятъра т.е. трябва само да се полюшва за да е по ефективно.  При монтиране на две или повече плашила за прогонване на птици е по-подходящо да ги поставите на различна височина минимум на 60 см едно от друго.

На каква площ действа плашилото против птици?

Един такъв жълт балон отблъсква гълъби, врабчета, лястовици, косове, скорци, чайки, врани, патици, кълвачи, врани, гъски, гугутки и други птици от площ до около 300 кв.м.

Област на приложение:

Практически това плашило може да ползвате почти навсякъде, тъй като това е един от най-хуманните методи за отблъскване и прогонване на птици, защото не ги убива или наранява и не застрашава човешкото здраве или природата. Разбира се може да се комбинира и с някои от качествените ни уреди срещу летящи неприятели, като за целта може да се консултирате с наш служител или да видите в сайта ни кликвайки върху бутона на съответния вредител с който имате проблем в момента.

Важно: За да не привикнат птиците към плашилото е необходимо, да не се оставя на едно място за продължително време. При спуквания, може да залепите винила с лепило за гума

Наименование: „Плашило за прогонване и отблъскване на птици“ тип балон

Състав: Здрав, устойчив на външни условия винил и холограмно алуминиево фолио

Произход: В зависимост от доставчика е Италия или Германия

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти
СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета - Бран Инсект

СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета

15.50 лв.
Не е наличен