ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Метални шипове срещу птици

Код на продукт: K5-10

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

За кои видове птици са подходящи металните шипове?

  • Металните шипове за защита и прогонване на малки и средни птици са подходящи за прогонване на: гълъби, лястовици, врабчета, чайки, гларуси, свраки, косове, скорци, гугутки и др.
  • Петредови висококачествени шипове от метал.
  • Защитават ефективно повърхност с широчина 22 см.
  • Дължината на основата е 50 см т.е. два броя покриват 1 линеен метър.
  • Всеки шип е с дължина 11.5  см.
  • Цената е 5.50 лева за една лента от 50 см.

Има много разновидности на шипове срещу птици на българския пазар, но нашите петредови са изключително качествени и в уникално съотношение цена-качество.
Къде са подходящ за приложение шиповете?

Могат да се поставят върху улуци, первази и всякакви плоскости върху които могат да се закрепят и не желаете да кацат, лястовици, свраки или гълъби и гугутки.

Как се поставят шиповете за отблъскване на птици?

Всяка лента с метални шипове в основата си е разделена на 9 секции, които лесно могат да се отчупят на ръка, като това позволява точност и лекота при монтажа. Шиповете срещу птици могат да се поставят чрез лепило и чрез дюбели, но по-естетично е с лепило. Всеки ред стоманени шипове в основата си има 10 звездообразни дупки със специфичен профил, върху които при монтаж се поставя силно влагоустойчиво монтажно лепило. Не препоръчваме да ползвате силикон. След това намазаната с лепило основа се залепя, чрез притискане върху мястото от което искате да прогоните птиците, така че част от лепилото което е намазано отдолу на дупките на шиповете, да излезе при натиска отгоре през дупките, и така да ги запълни като се процеди през тях, като образува своеобразни тапи на дупките. Така лентата се закрепя здраво към повърхността.

От какво са изработени металните шипове против птици?

Основата е изработена от висококачествен, УВ-стабилизиран поликарбонат т.е. пластмаса, която не прегаря лесно. Металът на самите шипове е висококачествена стомана.

Наименование: Стоманени шипове за птици

Произход: Полша

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти