ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Метални шипове срещу птици

Код на продукт: 0182

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Важно: Тези метални шипове срещу птици са с 12 годни гаранция и са произведени в Англия (U.K.), като качеството им няма нищо общо с това на китайските и турските им алтернативи. 

За кои видове птици са подходящи металните шипове?

Металните шипове за защита и прогонване на малки и средни птици са подходящи за прогонване на: гълъби, лястовици, врабчета, чайки, гларуси, свраки, косове, скорци, гугутки и др.

Цена за един метър стоманени шипове за птици. Получавате голяма ценова отстъпка при поръка над 50 линейна метра от този артикул. Всяка лента се състои от 20 броя шипа разпределени в 5 реда т.е. по 4 шипа на ред. Дължината на една лента е 34 см, като всеки шип е с дължина 11 см. Цената е 4.50 лева за една лента от 34 см, а три ленти покриват малко повече от един линеен метър - 1,02 м. и са на цена 13.50 лева. Имайки предвид, че металните шипове срещу птици са с 12 години гаранция, цената им е една разумна инвестиция за вашето спокойствие.

Къде са подходящ за приложение шиповете?

Могат да се поставят върху улуци, первази и всякакви плоскости върху които могат да се закрепят и не желаете да кацат, лястовици, свраки или гълъби и гугутки.

Как се поставят шиповете за отблъскване на птици?

Всяка лента с метални шипове в основата си е разделена на 9 секции, които лесно могат да се отчупят на ръка, като това позволява точност и лекота при монтажа. Шиповете срещу птици могат да се поставят чрез лепило и чрез дюбели, но по-естетично е с лепило. Всеки ред стоманени шипове в основата си има 10 звездообразни дупки със специфичен профил, върху които при монтаж се поставя силно влагоустойчиво монтажно лепило. Не препоръчваме да ползвате силикон. След това намазаната с лепило основа се залепя, чрез притискане върху мястото от което искате да прогоните птиците, така че част от лепилото което е намазано отдолу на дупките на шиповете, да излезе при натиска отгоре през дупките, и така да ги запълни като се процеди през тях, като образува своеобразни тапи на дупките. Така лентата се закрепя здраво към повърхността.

От какво са изработени металните шипове против птици?

Основата е изработена от висококачествен, УВ-стабилизиран поликарбонат, издържащ 130°С без да губи механичните си свойства.

Важно: Самите шиповете са изработени от неръждаема стомана марка 304 и имат гаранция 12 години. Защитават от птици площ с 20 см. ширина.

Наименование: Стоманени шипове за птици - Дифендър 8

Произход: U.K.

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти
Препарат против лястовици и други птици - Бран Инсект

Препарат против лястовици и други птици

65.00 лв.
Не е наличен