ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета

Код на продукт: 0105

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Мощният италиански репелент за отблъскване на птици, кучета и котки Скуут е на изгодна цена и се предлага под формата на концентриран водоразтворим прах. Той е подходящ за нанасяне предимно върху зелени площи и се прилага чрез опръскване, след разреждане с вода. Репелентът има бързо първоначално и дълго остатъчно действие, като е напълно безопасен за хора, нецелеви животни и природата.

Начин на употреба: Този продукт представлява концентрат, от който се приготвят работни разтвори след разреждане с вода.

  • За по-висока концентрация разтворът се приготвя като 150 г продукт се разреждат с 2 л гореща вода, след което се охлади получения разтвор се добавят още 6 л студена вода. С така полученият 8 литров разтвор се обработват нуждаещите се от защита площи. Прилага се чрез опръскване.
  • Ако ви трябва обаче за по-големи площи т.е. за 100 кв.м., то тогава 150 г от продукта с разтварят с 2 л гореща вода и след като изстине разтворът се добавят още 28 л студена вода. Така се получава 30 л работен разтвор.

Действие на продукта: Мощният репелент за прогонване на птици, кучета и котки Скуут съдържа 88 % алуминиев амониев сулфат додекахидрат, който е вещество с изключително неприятен за животните мирис. Активното вещество е напълно недоловимо за човешкото обоняние, но действа изключително отблъскващо и ефективно срещу птиците, котките и кучетата, като ги държи далеч от обработената зона.

Разходна норма: Една опаковка от 150 г е напълно достатъчна за обработка на площ от 100 кв.м.

Област на приложение: Репелента за защита от птици, котки и кучета не съдържа токсични вещества и не се квалифицира в категориите за опасност. Той е предназначен за употреба на открито и най-вече върху хоризонтални повърхности като: ливади, дворове, тротоари, первази на прозорци, балкони и други места, където присъствието на тези животни е нежелателно.

Важно: Винаги почиствайте добре площите от изпражнения преди обработка, след което измийте обилно с вода. Не използвайте киселинни препарати, тъй като те намаляват ефективността на продукта. Изчакайте площта, подлежаща на обработка да изсъхне напълно, преди да използвате ефикасния репелент срещу птици, кучета и котки Скуут на супер изгодна цена.

Наименование: Скуут

Състав (АДВ): 88 % алуминиев амониев сулфат додекахидрат

Произход: Италия

Опаковка: 150 г


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен