ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Фовал ЕК – качествен препарат за борба с комари

Код на продукт: 0110

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

За кои насекоми освен комарите е подходящ препаратът Фовал?

Препаратът Фовал ЕК е високоефективен биоцид подходходящ срещу комари, но също и за борба срещу мухи, хлебарки, мравки, бълхи и унищожаване на кърлежи.

Важно: За постигане на оптимален ефект е добре да комбинирате всеки един инсектицидите ни срещу комари и с качествена инсектицидна лампа. Това се налага, защото комарите в повечето случаи атакуват директно човека и много често кацат по предмети и растения само когато не са активни т.е. през деня. Ето защо инсектицидните лампи действат през нощта, а препаратите срещу комари предимно през деня, когато комарите спят. Разбира се препаратите действат и през нощта, но все пак комбинацията от два похвата винаги дава по-добър и дълготраен ефект.

Описание на продукта:

Фовал ЕК е високочествен италиански инсектицид за защита от комари на супер ниска цена и представлява емулсионен концентрат, съдържащ три активни вещества с мощно първоначално и продължително остатъчно действие.

ВАЖНО: Именно комбинацията от три различни и взаимно допълващи се съставки, го прави толкова унищожителен срещу кръвосмучещите насекоми - комарите. 

Как да употребявате Фовал ЕК:

Приготвят се работни разтвори чрез разреждане с вода. Прилага се чрез опръскване от разстояние 30 см с ръчни, гръбни или моторни пръскачки. За качествена защита от комари и мухи се опръсква растителността на открито, треви, храсти, листна маса, външни стени и стрехи на къщи, рамки на прозорци и врати. Срещу хлебарки, мравки, бълхи и кърлежи се обработват местата, където се наблюдава активност на насекомите.

Важно: за по-висока ефективност при обработките срещу комари пръскайте освен тревните площи, но и навътре в храстите и короните на дърветата.

Действие на продукта:

Биоцидният качествен препарат за унищожаване на комари Фовал ЕК е на изгодна цена и действа светкавично при всякакви популации на комари, осигурявайки дълготраен остатъчен ефект. Той е с висока концентрация на активни вещества, така че да се справи ефективно дори с огромна численост на насекомите.

Разходна норма на препарата Фовал срещу комари и други насекоми:

  • Срещу комари: 10 мл от препарата се разреждат с 1 л вода и са достатъчни за обработка на за 20 м². Един цял флакон от 50 мл е напълно достатъчен за приготвяне на 5 л работен разтвор, който ще стигне третиране на 100 м² площ.
  • Срещу мухи: 20 мл препарат в 1л вода.
  • Срещу хлебарки, бълхи и мравки: 40 мл препарат в 1л вода.

Област на приложение:

Ефикасният италиански инсектицид Фовал ЕК (50 мл) на топ цена е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за борба и контрол на летящи (мухи, комари) и пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи) на открито, в жилищни сгради, здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, складове, мелници, животновъдни ферми, обекти за производство и търговия с храни.

Важно: Да не се прилага в концентриран вид: следвайте инструкциите на производителя. Да не се поглъща.

Наименование: Фовал ЕК (50 мл)

Състав (АДВ): Циперметрин –8.0г/100 г; Тетраметрин –2.0 г/ 100 г.; Пиперонил бутоксид –10.0г/100 г.

Произход: Италия

Опаковка: 50 мл., 1 л


Още ефективни продукти
Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари - Бран Инсект

Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари

85.00 лв.
Не е наличен