ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

Код на продукт: 0103

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Този италиански репелент е ефикасен предимно срещу кучета. Продава се на атрактивна цена и представлява готови за употреба глинени гранули, пропити с миризма на чесън. Неговата активна съставка е етерично масло от чесън и е естествен природен продукт, който е напълно безопасен за хората и околната среда.

Начин на употреба: Репелента е в готова за употреба форма. Използва се, като се посипва върху площите, нуждаещи се от защита. Продуктът запазва своето действие за около седмица, след което може да се наложи повторно третиране. Нужно е да се изчакат няколко дни преди кучетата да спрат да посещават местата които са били третирани.

Действие на продукта: Излъчва особено неприятна за кучетата миризма, която ги принуждава да променят своите навиците и да избягват третираните участъци.

Разходна норма: Една цяла опаковка от този репелент е предназначена за обработка на около 100кв.м площ, а един пълен дозатор, който е около 50-60 мл е достатъчен за 4-5 квадратни метра.

Област на приложение: Ефикасният репелент срещу кучета не съдържа токсични вещества и не се класифицира като опасен за хора, нецелеви животни и околната среда. Той е на изгодна цена и е подходящ за употреба както на открито – къмпинги, паркове и градини, така и в затворени помещения, като мазета, тавани, гаражи и стопански постройки.

Важно: Съхранявайте репелента в оригиналната му опаковка. Дръжте на хладно, далече от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Пазете опаковката и етикета като справка за всяка бъдеща употреба.

Наименование: прогонващ продукт срещу кучета

Състав (АДВ): Етерично масло от чесън

Произход: Италия

Опаковка: 1000 мл


Още ефективни продукти