ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Спрей против дъвчене на предмети и растения от кучета - за открити и закрити площи. "Не дъвчи"

Код на продукт: 002931

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на спрея против надъвкване на предмети и растения от кучета: Този спрей е произведен в Германия и е на изключително атрактивна цена. Подходящ е за нанасяне върху предмети и растения които искате да защитите от нагризване на кучета. Има гурчив вкус, но няма лоша миризма която би могла да се усети от хората. Не помага срещу котки, а е ефективен и разработен само срещу кучета.

Начин на употреба на спрея против дъвчене на мебели и други предмети: Преди употреба е нужно е да се разклати добре спрея, след което трябва да напръскате местата от които желаете да отблъснете и прогоните кучетата.

Действие на продукта: Изчакайте от 3 до 7 дни след нанасянето на спрея. В много редки случи може да се наложи да се изчака и до 14 дни за да може животните да развият навик, че не трябва да посещават третираните места. Успеваемостта на спрея е около 90-95%, а цената му е изключително атрактивна.

Разходна норма: Зависи от площта и предметите или растенията които желаете да защитите, но един флакон е достатъчен за средно голямо двустайно жилище.

Важно: Съхранявайте спрея против кучета далеч от деца. 3a по-продължителен ефект нанасяйте първоначално през 14 дни, а след това минимум през 1-2 месеца.

Наименование: Спрей "Не дъвчи" - против дъвчене на мебели и други предмети

Състав: Метил нонил кетон - 3,9 гр. на 100 гр. и горчив агент

Произход: Германия

Опаковка: 175 мл


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен