ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Зелен гел препарат тип репелент - против котки и кучета. Не е отрова.

Код на продукт: 025631

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на репелента за  прогонване на котки и кучета

  • Този зелен на цвят гел се предлагана изгодна промоционална цена. 
  • Това е и един от най-ползваните ни продукти срещу котки и кучета, който продаваме повече от 5 години.
  • Основно му предимство е, че това не е отровен химически препарат, а био репелент за защита и контрол срещу котки и кучета, чрез прогонването им от тревни площи и други хоризонтални повърхности включително и закрити помещения.
  • Гелът е разработен по нова формула, на основата на съставка, към която котките и кучетата изпитват изключителна непоносимост, а нанесен на открито не се усеща с човешко обоняние. Излъчваната специфична миризма, която не убива и не отравя животните, а само ги отблъсква.

ВАЖНО: Може да се прилага освен на открито в тревни площи и около дървета, храсти и други, но и в закрити помещения, като мазета, складове и гаражи. За да се увеличи продължителността и силата на действието на гела е добре да се комбинира с някой от другите ни продукти срещу котки и кучета, като този спрей за вътрешни вертикални повърхности. За закрити площи предлагаме този спрей против нагризване от кучета и много други продукти.

Устойчив е на метеорологични условия, има зелен цвят и е с гелообразна консистенция която го прави незабележим в тревата и същевременно позволява лесното му нанасяне в саксии, площи с буйна растителност, между храсти и други трудно достъпни места, което го прави още по-подходящ за борба против всички породи котки и кучета.

Начин на употреба на препарата за отблъскване на котки и кучета

Сложете точки с размер на костилка от череша през 10 – 15 см. разположени шахматно по площта от която искате да прогоните натрапниците. До 48 часа след нанасянето на зеления гел, той ще се свие и ще стане почти невидим за човешкото око.

Действие на продукта

В 90% от случаите кучетата и котките спират да доближават местата обработени с безотровния препарат между третия и седмия ден, а в много редки случаи след четиринадесетия ден. Предпазва обработените площи за около 2-3 месеца, но не е добре да чакате крайния срок, а да залагате дори превантивно по-малки количества от репелента.

Разходна норма: Един флакон от 450 г стига за около 40-50 кв.м. площ, а флакон от 250 гр. за около 20 – 25 кв.м.

Основна информация за репелента против котки и кучета

Важно: Имайте предвид, че от там където искате да прогоните натрапниците, не трябва да ги допускате да се хранят или да пият вода, или да извършват физиологични нужди, защото естественият инстинкт за тези неща е по-силен от какъвто и да е репелент.  Тоест трябва да ги гоните, ако нямат друго алтернативно място за тези цели и да не допускате други хора да им дават храна в района подлежащ на третиране.
Моя не използвайте репелента срещу котки и кучета за цели, различни от предназначението му. Съхранявайте го в оригиналната затворена опаковка на прохладно и сухо място далеч от деца. По-добре да се нанася в основата на растителността или на места където поне няколко дни да не се избегне контакт с деца, които могат да го сметнат за храна, макар че той няма вкус на такава и не е токсичен. За продължителен ефект нанасяйте гела през 2-3 месеца.

Състав: Метил нонил кетон - 3,9 г на 100 г (веществото не е отровно за природата, хората и животните)

Наименование: Прогонващ продукт срещу котки и кучета

Произход: Трикси - Германия

Опаковка: 450 г - покрива площ от 40-50 кв.м.


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен