ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Зелен гел против котки и кучета - не е отрова.

Код на продукт: РЕ 015

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ, а всички над 100 лв. са безплатни

Описание: Това не е отровен химически препарат, а био репелент за защита и контрол срещу котки и кучета, чрез прогонването им от тревни площи и други хоризонтални повърхности. Цената на гела е изгодна и е разработен по нова формула, на основата на съставка, към която котките и кучетата изпитват изключителна непоносимост, а нанесен на открито не се усеща с човешко обоняние. Излъчваната специфична миризма не убива и не отравя животните, а ги отблъсква. Може да се прилага в закрити помещения като мазета, складове и гаражи, като там е добре да се комбинира с някой от другите ни продукти срещу котки и кучета, като този спрей за вътрешни вертикални повърхности. За закрити площи предлагаме този спрей против нагризване от кучета и други продукти.

Препарата е устойчив на метеорологични условия, има зелен цвят и е с гелообразна консистенция която го прави незабележим в тревата и същевременно позволява лесното му нанасяне в саксии, площи с буйна растителност, между храсти и други трудно достъпни места, което го прави още по-подходящ за борба против всички породи котки и кучета.

Начин на употреба: Сложете точки с размер на костилка от череша през 10 – 15 см. разположени шахматно по площта от която искате да прогоните натрапниците. До 48 часа след нанасянето на зеления гел, той ще се свие и ще стане почти невидим за човешкото око.

Действие на продукта: В 90% от случаите кучетата и котките спират да доближават местата обработени с безотровния препарат между третия и седмия ден, а в много редки случаи след четиринадесетия ден. Предпазва обработените площи за около 2-3 месеца, но не е добре да чакате крайния срок, а да залагате дори превантивно по-малки количества от репелента.

Разходна норма: Един флакон от 450 г стига за около 40-50 кв.м. площ, а флакон от 250 гр. за около 20 – 25 кв.м.

Важно: Не използвайте репелента срещу котки и кучета за цели, различни от предназначението му. Съхранявайте го в оригиналната затворена опаковка на прохладно и сухо място далеч от деца. По-добре да се нанася в основата на растителността или на места където поне няколко дни да не се избегне контакт с деца, които могат да го сметнат за храна, макар че той няма вкус на такава и не е токсичен. За продължителен ефект нанасяйте гела през 2-3 месеца.

Състав: Метил нонил кетон - 3,9 г на 100 г (веществото не е отровно за природата, хората и животните)

Произход: Трикси - Германия

Опаковка: 450 г - покрива площ от 40-50 кв.м.


Още ефективни продукти