ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Спрей за отблъскване на котки и кучета от закрити площи

Код на продукт: 025633

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на спрея срещу котки и кучета:

  • Това не е химически препарат, а био спрей - репелент, който е специално разработен в Германия за борба с котки и кучета и по точно за отблъскването им.
  • Изключително е подходящ за нанасяне по вътрешни вертикални повърхности – фотьойли, маси, саксии, вази, интериорни врати и други.
  • Разработен е по иновативна формула, на основата на съставка, към която кучетата и котките изпитват изключителна нетърпимост и започват да я отбягват, като аромата не се усеща от хората.
  • Излъчваната специфична миризма не убива животните, а ги отблъсква надалеч.
  • Може да се прилага и в помещения като мазета, складове и гаражи, като там е добре да се комбинира с гела срещу котки и кучета, който е разработен за обработки на хоризонтални външни повърхности като зелени площи или саксии, но е подходящ и за помещения с ограничен достъп на хора каквито са гореизброените. За по-големи външни площи предлагаме препарата Антикот, който е течен репелент също за отблъскване на кучета и котки.
  • Заради течната си консистенция прозрачен цвят и удобна опаковка позволяваща опръскване на всякакви вертикални повърхности спрея дава добри резултати за прогонване на всички породи котки и кучета.

Начин на употреба репелента:

Разклатете преди употреба и поставете разпръсквача на ON и започнете нанасянето му по вертикалните повърхности като точкувате през 10 см. т.е. не нанасяйте в плътна ивица, а по скоро маркирайте през 10 см. При високи огради пръскайте горе и долу на оградата т.е. на две нива.

Действие на продукта:

В 90% от случаите спрея отблъсква кучетата и котките и те спират да преминават през обработените с препарат места между третия и седмия ден, а в по-редки случаи след четиринадесетия ден. Предпазва обработените повърхности около 2-3 месеца.

Разходна норма: Зависи от това как и къде го нанасяте, но минимум за 40 линейни метра.

Важно: Не използвайте био репелента за цели, различни от предназначението му, а именно борба и защита от котки и кучета. Съхранявайте го в оригиналната затворена опаковка на прохладно и сухо място далеч от деца. За продължителен ефект нанасяйте гел спрея през 2-3 месеца.

Наименование: Прогонващ спрей за отблъскване на котки и кучета (ГЕТ-ОФ) 

Състав: Метил нонил кетон - 3,9гр. на 100 гр.

Произход: Германия

Опаковка: 500 мл.


Още ефективни продукти