ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Save Card – карта за вадене на кърлежи, жила от пчели, тръни други

Код на продукт: 0120

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Подходящ още за: изваждане на жило на пчела, трън или треска.

Описание: Save Card е мултифункционална и на изключително изгодна цена. Тя представлява специално разработено механично средство за отстраняване на кърлежи и други забити в кожата неща. Има размер на кредитна карта и може да се носи с лекота в портфейл или чанта, за да бъде винаги под ръка при разходки или излети сред природата.

Начин на употреба: За по-прецизно установяване наличието на кърлеж върху кожата можете да си помогнете с 3х лупата, разположена върху картата, която имате на разположение. Малкият процеп е пригоден за премахване на малки кърлежи. Внимателно плъзнете вдлъбнатината на картата под кърлежа и повдигнете леко предната част, така че кърлежът лесно и без усилие да се отлепи от кожата. При нужда потърсете лекарска помощ.

Действие на продукта: Save Card улавя успешно кърлежи с различна големина, като ги отстранява напълно и без никаква опасност от оставане на част от насекомото под кожата.

Разходна норма: За многократна употреба.

Област на приложение: Картите Save Card са подходящи за отстраняване на кърлежи, жила от пчели и трески. Те са ефективно средство на изключително достъпна цена и не съдържат химични компоненти.

Важно: След като премахнете кърлежа от кожата, не го размачквайте, тъй като може да се заразите. Ако имате съмнения, че е заразен е добре да го запазите в обезопасен съд – шишенце, бурканче и т.н. и да го предадете за изследване в НЦЗПБ. Другият вариант е да го унищожите чрез изгаряне. Измийте щателно зоната на ухапване със сапун и вода и приложете среден по сила дезинфектант (разтвор на йод).

Наименование: Карта за вадене на кърлежи Save Card

Произход: Европейски съюз

Опаковка: 1 бр


Още ефективни продукти
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен
Препарат Атрацид ДФ - Бран Инсект

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.
Не е наличен