ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

Код на продукт: 0065

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Препаратът Алфабан 10 СК е подходящ още за борба срещу: бълхи, мравки, кърлежи и оси.

Описание: Това средство против мухи вече не се предлага на българския пазар, но негов отличен заместител е препарата Бандит, който също е течен концентрат подходящ за нанасяне чрез опръскване с ръчна пръскачка или пулверизатор.

Начин на употреба на Алфабан 10 СК: Препаратът се разрежда с вода и се прилага чрез опръскване с пръскачка/пулверизатор, като се третират местата, които насекомите обитават или се придвижват – зад первази, по дюшемета, около водопроводни тръби, рамките на врати и прозорци и зад мебелите и битовите уреди. Срещу мухи се третират местата, на които те кацат, за да си почиват. Да се прилага под формата на груб спрей с ниско налягане(4 атмосфери).

Действие на продукта: При идеални условия препаратът има изключително дълъг остатъчен ефект (4 месеца). В зависимост от вида на насекомите, температурата, влажността и вида на обработените повърхности, обработките се повтарят на интервали от 1 до 4 месеца.

Разходна норма: 5 л. готов разтвор/ 100 кв.м. обработвана повърхност. При слаба заселеност: 12.5 мл. препарат се разрежда в 5 л. вода за 100 м2 ; При силна заселеност: 25 мл. препарат се разтваря в 5 л. вода за 100 м2.

Област на приложение: Този английски препарат е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за контрол на мухи в битови и обществени сгради, обекти за производство и търговия с храни, складове/хамбари.

Важно: Спазвайте стриктно указанията за безопасна употреба на инсектицида. Преди обработка, помещенията да се освободят от хора и животни, да се изнесат храни, напитки и аквариуми, а повърхностите, влизащи в контакт с храни да се покрият. Да се избягва контакт с очите и кожата. Да не се вдишва.Да не се яде, пие и пуши по време на работа с препарата. Да се измият основно ръцете след приключване на работа.

Наименование: Алфабан 10 СК

Състав (АДВ): Алфа-циперметрин 10 г./100 г.

Произход: Великобритания

Опаковка: 500 мл.


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен