ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Алфабан Супер - ефикасен препарат за борба срещу хлебарки, дървеници и др.

Код на продукт: 0066

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Алфабан Супер е препарат подходящ за изтребване на: хлебарки, дървеници, мухи, комари и единични оси.

Описание: Този препарат за борба срещу насекоми е течност, микро-емулсия на масло във вода. Прилага чрез разреждане с вода и опръскване с пръскачка.

Начин на употреба на Алфабан Супер: Препаратът се разрежда с вода и се прилага чрез опръскване, като се третират местата, които насекомите обитават или по които се придвижват.

  • При третиране срещу хлебарки се опръсква: зад первази, по дюшемета, около водопроводни тръби, върху рамките на врати и прозорци, зад мебелите и битовите уреди; При обработка се опръсква в помещенията и около сградите. Да се прилага под формата на груб спрей с ниско налягане (2 атм.) от разстояние 30 см.
  • Срещу дървеници се пръскат местата в близост да легалата на които спите, зад картини под матраците и цепнатини на стени, под и т.н. не се пръска върху чаршафите и местата където директно лежите.

Действие на продукта: Този инсектицид е мощен препарат с изключително висока концентрация. Не оставя петна, има съвсем слаб аромат. Предлаган в течна форма, той се дозира и разрежда лесно. Този препарат за изтребване на вредители има остатъчен ефект 14 дни, след което обработката може да се повтори.

Важно: всички биоциди разреждайте със студена и никога с топла вода.

Разходна норма: При много ниска популация от хлебарки - 25 мл. препарат се разрежда в 5 л. вода за до 100 м2 ; При дори единични хлебарки през деня и по-завишена численост - 50 мл. препарат се разрежда в 5 л. вода за до 100 м2. Дървениците пръскайте като 50 мл. Алфабан Супер разредите с 5 л вода.

Област на приложение: Този ефикасен френски инсектицид е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за борба с хлебарки, дървеници, мухи и др. насекоми на закрито в: жилищни сгради, здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, складове, обекти за съхраняване на храни и др.

Важно: Преди обработка да се освободят помещенията от хора и животни, да се изнесат храни, напитки и аквариуми.  Да се съблюдават правилата за безопасно приложение на препарата. Да се избягва контакт с кожата и очите. Да не се пие, яде и пуши по време на работа. След приключване на работа и преди почивка ръцете да се измият основно със сапун и вода.

Наименование: Алфабан Супер

Състав (АДВ): 15 г/100 г - циперметрин; 20 г/100г - пиперонил-бутоксид; 5г/100г - тетраметрин 

Произход: Франция

Опаковка: 500 мл.


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен