ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Алфабан Супер МЕ - ефикасен препарат за борба срещу хлебарки

Код на продукт: 0066

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Подходящ още за: кърлежи, бълхи, мравки и оси.

Описание: Този препарат за борба срещу хлебарки се предлага под формата на микро-емулсионен течен концентрат, който се прилага чрез разреждане с вода и опръскване с пръскачка.

Начин на употреба: Препаратът се разрежда с вода и се прилага чрез опръскване, като се третират местата, които насекомите обитават или по които се придвижват. При третиране срещу хлебарки се опръсква: зад первази, по дюшемета, около водопроводни тръби, върху рамките на врати и прозорци, зад мебелите и битовите уреди; При обработка се опръсква в помещенията и около сградите. Да се прилага под формата на груб спрей с ниско налягане (2 атм.) от разстояние 30 см.

Действие на продукта: Този инсектицид е мощен препарат с изключително висока концентрация на пиперонил бутоксид, предназначен за контрол на резистентни хлебарки. Производителят му твърди, че работи дори и там, където другите препарати се провалят. Не оставя петна, има съвсем слаб аромат. Предлаган в течна форма, той се дозира и разрежда лесно. Обработката може да се повтори след 8-12 седмици или при нужда.

Разходна норма: При много ниска популация от хлебарки - 25 мл. препарат се разрежда в 5 л. вода за до 100 м2 ; При дори единични хлебарки през деня и по-завишена численост - 50 мл. препарат се разрежда в 5 л. вода за до 100 м2.

Област на приложение: Този ефикасен английски инсектицид е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за борба с хлебарки на открито, в жилищни сгради, здравни и лечебни заведения, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, складове, мелници, животновъдни ферми, обекти за производство и търговия с храни, транспортни средства и др.

Важно: Преди обработка да се освободят помещенията от хора и животни, да се изнесат храни, напитки и аквариуми.  Да се съблюдават правилата за безопасно приложение на препарата. Да се избягва контакт с кожата и очите. Да не се пие, яде и пуши по време на работа. След приключване на работа и преди почивка ръцете да се измият основно със сапун и вода.

Наименование: Алфабан Супер МЕ

Състав (АДВ): 53 г./л. алфа-циперметрин ; 200 г./л. пиперонил бутоксид

Произход: Великобритания

Опаковка: 25 мл. и 500 мл.


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен