ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарат Атрацид ДФ

Код на продукт: 0068

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Атрацид ДФ (Attracide DF)  е подходящ също за унищожаване на: бълхи, дървеници, сколопендри (скрипи) и кърлежи. При нападения от дървеници ви съветваме да се доверите на професионализма ни и да ползвате фирмата ни за унищожаването им - само тогава гарантираме 100% ефект и то едва след няколко последователни обработки.

Описание: Важно е да знаете, че препарата Атрацид ДФ (Attracide DF) съдържа привличащ хлебарките атрактант, който ги кара да полазят върху третираните участъци от разстояние до 50 см. Именно качествения и ефективен атрактант, който е специално разработен за привличане на хлебарките и е важна част от формулата на препарата, го прави един от най-ефективните продукти за унищожаване на хлебарки.

Начин на употреба: Това доказано средство срещу хлебарки и други насекоми е сигурен помощник против всички видове хлебарки: кафяви, черни и др. и се прилага лесно, след като се разреди с вода. Приготвените водни разтвори се нанасят сравнително бързо, чрез  опръскване с ръчна пръскачка.

Важно за прилагането на Атрацид ДФ: Прилага се чрез опръскване точково или на ивици, като съотношението третирана/нетретирана повърхност трябва да бъде 1:2 или 33 кв. м. третирана повърхност се равнява на 100 кв. м. от площта на помещението. Това го прави изключително икономичен инсектицид. Третирайте в близост до убежищата или местата, където инсектите се събират или преминават: ъгли, цепнатини и пукнатини. 

Действие на продукта: Както вече написахме препаратът за унищожаване на хлебарки и други инсекти съдържа атрактант, който привлича хлебарките към третираните участъци от разстояние до 50 см., след което се проявява неговия каскаден ефект, при който хлебарките се заразяват една друга, предавайки препарата на цялата популация. Този продукт има дълъг остатъчен ефект – до 2 месеца. Третирането може да се повтори след 25-30 дни. Унищожаващия ефектът се проявява в рамките на 72часа.

Разходна норма: за 100 кв.м. сипете 50 мл. от концентрата на препарата в 5 л. студена или хладка вода, но никога с топла.

Област на приложение: Този инсектицид е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за контрол на пълзящи насекоми като: хлебарки, мравки, дървеници, сколопендри и др. в жилищни помещения, офиси, здравни и лечебни заведения, търговски обекти, магазини, кухни, индустриални обекти, силози, в складове за съхранение на готови/пакетирани хранителни продукти, транспортни контейнери, товарни вагони, ветеринарни обекти, обекти на хранително-вкусовата промишленост.

Важно: Преди всяка обработка да се разклаща добре опаковката с Атрацид ДФ и да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки с животни. Да не се прилага върху открити хранителни или зърнени продукти, в складове за съхранение на зърно или върху повърхности, влизащи в контакт с храни. Да не се прилага на места, където могат да бъдат замърсени вода и храни за хора и животни. Силния препарат за унищожаване на хлебарки Атрацид ДФ е биоцид с остатъчно действие и децата и животните трябва по принцип да избягват контакт с третираните повърхности и най-вече през първите часове от нанасянето му. Да не се прилага върху незащитено електрическо оборудване, например контакти. Да не се прилага върху повърхности, където температурата превишава 40 градуса.

Наименование: Атрацид ДФ (Attracide DF)

Състав(АДВ): : 1R-транс-фенотрин – 200 г/л, пиперонил бутоксид – 0.1 г/л

Произход: Полша

Опаковка: 500 мл.


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен