ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Препарат за унищожаване на хлебарки - Атрацид 26 КС

Код на продукт: ИН 017

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с РАПИДО, а всички над 100 лв. са безплатни

Подходящ също за унищожаване на: мравки, бълхи, дървеници, сколопендри (скрипи) и кърлежи. При нападения от дървеници ви съветваме да се доверите на професионализма ни и да ползвате фирмата ни за унищожаването им - само тогава гарантираме 100% ефект.

Описание: Обръщаме ви внимание, че това са последните останали в България бройки от Атрацид 26 КС на който АДВ-то (формулацията) е с фипронил т.е. най-мощната съставка срещу хлебарки, дървеници и др. трудни за унищожаване насекоми, която действа на нервната им система (насекомите също имат нервна система). Така резистенстността на вредителите се избягва и цената на продукта се оправдава напълно. Другото важно за това мощно средство срещу хлебарките е, че съдържа атрактант, който ги привлича към третираните участъци от разстояние до 50 см. Именно качествения и ефективен атрактант, който е специално разработен за привличане на хлебарките и е важна част от формулата на препарата, го прави един от най-ефективните продукти за унищожаване на хлебарки.

Начин на употреба: Това качествено средство срещу хлебарки и други насекоми е доказан помощник против всички видове хлебарки: кафяви, черни и др. и се прилага лесно, след като се разреди с вода. Приготвените водни разтвори се нанасят сравнително бързо, чрез  опръскване с ръчна пръскачка.

Важно за прилагането на Атрацид 26 КС: Прилага се точково или на ивици, като съотношението третирана/нетретирана повърхност трябва да бъде 1:2 или 33 кв. м. третирана повърхност се равнява на 100 кв. м. от площта на помещението. Обработката може да се осъществи и чрез намазване с четка, като се третира в близост до убежищата или местата, където инсектите се събират или преминават-ъгли, цепнатини и пукнатини. 

Действие на продукта: Както вече написахме препаратът за унищожаване на хлебарки съдържа атрактант, който привлича хлебарките към третираните участъци от разстояние до 50 см., след което се проявява неговия каскаден ефект, при който хлебарките се заразяват една друга, предавайки препарата на цялата популация. Този продукт има дълъг остатъчен ефект – до 2 месеца. Третирането може да се повтори след 25-28 дни. Унищожаващия ефектът се проявява в рамките на 48 часа.

Разходна норма: Непорьозни повърхности: 10 мл. препарат в 1.5 л. вода за 100 м2 ; Порьозни повърхности: 20 мл. препарат в 1.5 л. вода за 100 мл.

Област на приложение: Този инсектицид е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за контрол на хлебарки в жилищни помещения, офиси, здравни и лечебни заведения, търговски обекти, магазини, кухни, индустриални обекти, силози, в складове за съхранение на готови/пакетирани хранителни продукти, транспортни контейнери, товарни вагони, ветеринарни обекти, обекти на хранително-вкусовата промишленост.

Важно: Преди обработка, да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки с животни. Да не се прилага върху открити хранителни или зърнени продукти, в складове за съхранение на зърно или върху повърхности, влизащи в контакт с храни. Да не се прилага на места, където могат да бъдат замърсени вода и храни за хора и животни. Силния препарат за унищожаване на хлебарки Атрацид 26 КС  е биоцид с остатъчно действие и децата и животните трябва по принцип да избягват контакт с третираните повърхности и най-вече през първите часове от нанасянето му. Да не се прилага върху незащитено електрическо оборудване, например контакти. Да не се прилага върху повърхности, където температурата превишава 40 градуса.

Наименование: Атрацид 26 КС

Състав(АДВ): фипронил -2.6 г./ 100 г.

Произход: Полша

Опаковка: 500 мл.


Още ефективни продукти

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен