ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци

Код на продукт: 0052

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Това са нетоксични лепливи уловки - тип капани за молци, които са във формата на ленти, всяка с широчина 6 см. и дължина 20 см. Залепящите насекомите повърхности са готови за употреба веднага след като се премахне предпазното фолио. Съдържат феромонова уловка със сексуалното ухание на женския молец, която привлича мъжките насекоми и така те залепват на повърхността на лентата. Броят на уловените молцови пеперудки може да ви ориентира до колко и къде са се разпространили летящите насекоми.

Начин на употреба: За по-добър ефект лепливите ленти трябва да се поставят в близост до местата където се съхраняват храни, като брашно, орехи, слънчогледови семки, лешници, бадеми, кашу и други ядки. Молцовите капани не трябва се оставят на места, където има силно течение, както и да се излагат продължително време на пряка слъчева светлина.

Сертифицирано от:

сертификат от eco control

Препоръчано от немското еко списание Oekotest през 2009 г. като “Много добро”

Расфасовка: Във всяка кутия има по 3 броя еко лентички.

Действие на продукта: Продължителност на действието до 8 седмици след което старите уловки за молци трябва да бъдат подменени с нови.

Област на приложение: Поради сертификацията като еко продукт тези лепливи ленти може да се ползват във всякакви търговски, обществени или частни обекти без да навредят на здравето на вас или вашите деца, домашни любимци или растения.

Наименование: Леплива уловка за хранителни молци – ленти

Състав (АДВ): Безвредни съставки.

Произход: Германия

Опаковка: 3 броя лентички в кутия


Още ефективни продукти