ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Ефикасна димка за унищожаване на хлебарки, бълхи, дървеници и др. насекоми на ниска цена

Код на продукт: 0063

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Кои насекоми убива мощната инсектицидната димка?

Димката Цитрол Супер е подходящ срещу хлебарки, бълхи, дървеници, жетварки, мухи и всички насекоми които са складови неприятели.

При по-сериозни проблеми с хлебарките е по-правилно да заявите посещение на място от наш екип. Само когато наш специалист извърши обработката може да ви гарантираме 100% ефект. Същото се отнася и при проблем с дървениците. Все пак хлебарките и дървениците са едни от най-упоритите и трудни за убиване вредители.

Описание на димката за дезинсекция срещу пълзящи и летящи насекоми: 

Това пиротехническо устройство съдържа мини гранули, които изпускат мощен инсектициден облак след запалване. Предназначено е за унищожаване на хлебарки, дървеници, бълхи, мухи, жетварки и редица други складови вредители. Цената е много ниска за такъв клас димка срещу насекоми. 

Начин на употреба на димката за унищожаване на вредители:

  1. Преди третиране, помещението трябва да се изпразни от хора, животни, аквариуми, растения, храни и напитки
  2. . Помещението трябва да се затвори херметически, включително вратите и прозорците.
  3. При употреба на повече от една димка, те следва да се разположат равномерно, така че да обхванат еднакво място в засегнатия от вредители обект, като всяка димка се поставя върху незапалима подложка от метал или още по-добре е да поставите димката в метална кофа за да не остави черни петна около и под себе си.
  4. Разклатете димката преди да я запалите, за да се освободи нейното съдържание.
  5. Отлепете твърдата хартиена преграда, за да освободите отвора за запалване.
  6. Вкарайте специалната запалка в запалителния отвор, като я натискате леко в генератора, докато само края на промазаната част остане извън кутията.
  7. Запалете със запалка или кибрит. След получаване на искра, запалката се притиска доколкото е възможно в кутията, като непромазаната (телена) част се държи над точката на запалване.
  8. Важно: След запалване на димката, помещението се напуска. Генерирането на дим започва след около 10 секунди и продължава приблизително 2 минути.

Действие на продукта: Една опаковка е предназначена за обработка на помещения с площ от 500 куб. м. срещу пълзящи инсекти и складови неприятели или 1000 куб. м. срещу летящи инсекти. Продуктът действа чрез плътен дим, който бързо се разпространява до всички пукнатини, отвори и убежища на пълзящи и летящи инсекти. При необходимост обработката може да се повтори.

Разходна норма за дезинсекция на помещения, чрез димка Цитрол Супер: 
- Хлебарки и пълзящи складови неприятели: 1 димка/500 m3  (за помещение от 150 - 160 кв.м. с височина до 3 метра);
- Летящи складови неприятели: 1 димка/1000 m3 (за 300-330 кв.м. при височина до 3 метра).
Важно: Когато помещенията са по-високи от 3 метра, се изчислява спрямо височината им, като се обработват по-малки по квадратура площи

Област на приложение на димката Цитрол Супер:

Този инсектицид е одобрен за дезинсекция от Министерство на здравеопазването на Република България за унищожаване на пълзящи и летящи насекоми в затворени помещения, като: магазини, кухни, индустриални обекти, силози, складове за съхранение на готови/пакетирани хранителни продукти, празни складове за съхранение на готови/пакетирани хранителни продукти, транспортни контейнери, товарни вагони, ветеринарни обекти, обекти на хранително-вкусовата промишленост.

Важно: Не се допуска влизане в третираната зона в рамките на 24 часа. Преди повторно влизане, помещението се проветрява за не по-малко от 1 час. Димката има силна миризма и се препоръчва за професионална употреба. Винаги спазвайте указанията за работа и инструкциите за безопасност. Избягвайте контакт с очите, кожата и устата.

Наименование: Димка "Цитрол Супер" за дезинсекция от пълзящи и летящи насекоми

Състав (АДВ): 62 г./кг. циперметрин ; 21 г./кг. пиперонил бутоксид

Произход: Великобритания

Опаковка: 120г.


Още ефективни продукти