ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

ДОБОЛ Фумигатор - инсектицидна димка за борба с хлебарки - цена 35.99 лв.

Код на продукт: 0062

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Димката е подходящ още за борба и премахване на: дървеници, прахови акари (кожояди), молци и други насекоми

Описание на средството за дезинсекция:

Това е фумигационно средство за борба с вредители, като: хлебарки, прахови акари (известни още като кожояди), дървеници и редица складови неприятели е под формата на мощна унищожителна инсектицидна димка. Представлява техническо устройство, отделящо инсекстициден дим при добавяне на вода. Представлява херметично фолиран в горната част контейнер с обозначено ниво, до което се сипва вода при задействане. Цена 35.99 лв. за брой. 

Начин на употреба Добол Фумигатор:

Продуктът се предлага изключително лесно и е в готова за приложение формулация. Много подходящ за непрофесионалисти т.е. за масово прилагане в жилища, складове,  мазета и други затворени помещения.

1. Преди употреба, от помещенията трябва да бъдат изведени всички хора и животни, а храни, напитки, аквариуми и чувствителни растения - да бъдат изнесени. Прозорците и вратите на помещението трябва да бъдат плътно затворени, докато вратите на килери, шкафове и чекмеджета е по-добре да се отворят.

2. Поставете пластмасовата кутия в средата на помещението. Разпечатайте фумигиращата димка и налейте вода до маркировъчната линия. Извадете тенекиената кутия от алуминиевото фолио и я поставете в пластмасовата кутия с червената страна нагоре.

3. Отделянето на дим започва след 30 секунди, като прониква в отвори, цепнатини и всякакви нарушени повърхности, обитавани от насекомите (инсектите).

При обработка срещу насекоми в по-големи помещения се използват няколко димки, като се активира първо най-отдалечената от изхода на помещението засегнато от вредители. За по-добро унищожаващо действие, е нужно да оставите помещението затворено за не по-малко от 4 часа. Преди да влезете отново в помещението трябва добре да го проветрите за около 1-2 часа.

Действие на димката Добол Фумигатор:

Унищожава и прогонва насекомите (инсектите) от техните убежища, като при необходимост обработката може да се повтори след 7 дни. Няма опасност от оцветяване на повърхностите в помещението или остатъчни количества от продукта върху дрехи и стени. Подходящ за употреба в помещения, в които се съхраняват книги, текстил, компютри и друг вид електроника, в които обработката чрез опръскване е невъзможна или нежелателна.

Разходна норма при третиране срещу:

1) Хлебарки, дървеници, прахови акари и други пълзящи складови неприятели: 1 димка от 20 гр./ 110 m3 (стига за 30-35 кв.м. при височина на помещението до 3 метра) или 1 димка от 100 гр./ 550 m3 (за около 150 - 180 кв.м. при височина на на помещението до 3 метра)

2) Летящи складови неприятели, като молци, пеперуди, бръмбари и др.: 1 димка от 20 гр./ 250 m3 (достатъчна е за 80 кв.м. при височина на помещението до 3 метра) или 1 димка от 100 гр./ 1250 m3 (за помещение до 400 кв.м. и с височина до 3 метра)

Важно: Когато помещенията са по-високи от 3 метра, се изчислява количеството спрямо височината им, като се обработват по-малки по квадратура площи. За по-добро унищожаващо действие срещу насекомите и по-дълготраен ефект е препоръчително преди обработката с димката да се напръска и с качествен инсектицид. Тази комбинация ще даде наистина много добър резултат, ако я приложите според описанията на производителите. 

Област на приложение: Тази инсектицидна димка за фумигация е на разумна цена и е одобрена от Министерство на здравеопазването на Република България за приложение в жилищни и промишлени помещения, складове за храни и съоръжения за отпадъци.

Важно: При употреба на фумиганта спазвайте стриктно правилата за безопасност и указанията за приложение на препарата. Не вдишвайте дима, избягвайте контакт с очите и кожата. Строго забранено е да се пие и пуши при работа с ДОБОЛ фумигатор. Измийте щателно лицето и ръцете след контакт с продукта.

Наименование: ДОБОЛ Фумигатор

Състав (АДВ): цифенотрин – 7.2г./100г.

Произход: Франция

Опаковка: 20г. и 100г.


Още ефективни продукти
Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци - Бран Инсект

Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци

18.99 лв.
В наличност
Димилин 48 СК – качествен инсектицид срещу кестенов молец и други летящи насекоми - Бран Инсект

Димилин 48 СК – качествен инсектицид срещу кестенов молец и други летящи насекоми

129.00 лв.
В наличност